Monday, 9 July 2012

Lyssa Faizureen disini ;-)


Fuhhh hari ni memang Monday Blues lah..
Bos cuti tapi kerja tetap ada maaa...
sempat berhenti rehat kejap kena tunggu next step...
apa lagi BW lah kerja aku ni haaa...

kawan-kawan nampak tak,Lyssa terjah sini maaaa..
717 gitu..hehe
fuhh excited tengok ni,blogger femes emes terjah dan follow sini..hehehe..
buatkan hati ni berbunga-bunga lah....

macam tahu2 aja entry sebelum ni ada nama Lyssa,
mesti Lyssa tersedak kan..hehe
lawak aje,jangan mare tau..
nanti kena jual..hehe



Sempat curik pic Lyssa ni..hehe
comel kan,mana tak comel
orang Penang satu kapal ngan aku ni..haha
lawak ja,Lyssa comel banyak lagi,kan kan kan..hehe

kawan-kawan pun mesti kenal kan?
tipulah tak kenal kan..hehe
blogger yang penuh tips n tutorial
femes plus2 lak tu..hehe

Thanks Lyssa sudi follow blog !n! Cerit@ @yu..;-)


Kata Ayu:Dulu Ben Ashaari dah follow,ni Lyssa pulok..teruja Ayu orang femes masuk blog ni walaupun tak seberapa..terima kasih juga pada kawan-kawan yang tak lupa tinggalkan komen,Ayu hargai semua ..;-)

17 comments:

CtAyue said...

bestlah kan bila blogger femes terjah dan follow..hehe.. tahniah ayu.

~Sweet Honesty~ said...

wahh..femes la ayu pasne..huhuhu

nanieybarnieylurviey said...

fuyooo.. bestnye!! :)

Cik Nur said...

wahh..bestnyerrr..!

ayu dgn Lyssa sama2 comel.. :)

Apple said...

Lepas ni admin pun akan jadi serupa lisa gak. kami lak yang akan buat post camni. heheh..

Iza Zaty said...

wauu ,,..

Masha Meisters said...

heh...meletop kapow la ayu pasnih :)

ros_reeza said...

pewit..pewit... bestnya :)

teratak hati said...

Wah best tu..blogger femes..

Deqla manjew said...

femes sudah cik ayu kite ni..hihi.. cik lyssa, xnk follow sy keee??? huhuuhu

dyabunga said...

bestnya..lyssa xnk follow dya pula ke?haha

wan nurul hezrina said...

heheh nak terjah nant..korang sama kecik sama cute..

Chic Na said...

wahh femes la blog ayu, org2 femes dah follow blog ayu. bestnya. :)

Yana Libra said...

kira femes gak la ayu ni..hehe~ :)

Lyssa Faizureen said...

amboi dia . buat entry teruihh . hihi . Lyssa mana de femes mana pun aih :) tapi , apa-apa pun thanks untuk entry ni :)

9n0L4 said...

sampai juge lyssa kat sini ye. ;)

Misz Mieza said...

Best kan bila blogger glamer datang terjah blog kita.. Lagi2 kalau follow & rajin tinggal komen.. =)