Tuesday, 17 July 2012

Selasa datang lagi!


Salam Syaaban,tinggal beberapa hari lagi nak tinggalkan kita,
Ramadhan menyusul pula ;-)..sekejap dah nak raya kan??
posa pun belum aku dah nak raya ..hehe..
semalam Monday blues,hari ni Selasa pun bakal blues lagik!
hadddooiii..minggu yang buzy benor,sabar jelakan..
selagi hidup kerja tak pernah habis...

Isyaallah terjah menerjah pasti dilaksanakan juga
 jika ada masa-masa free..maaf ya kalau lambat sikit ;-)
Perkembangan terbaru Segmen masih lagi ada penyertaan,
dah melebihi 70 orang.alhamdulillah terima kasih kerana 
memberi support untuk segmen first aku ni..
lepas ni boleh combine dengan rakan2 yang lain buat GA lak ke kan..hehehe.
tunggu ya,minggu  ni pasti ada updates senarai peserta...


tanda penghargaan untuk semua,
tq sudi join segmen Ayu,
pada yang masih belum,
masih ada masa lagi tamat 12 August 2012
jomlah join ;-)




Kata Ayu :Buzy hari Selasa..huhu..maaf tau kalau lambat terjah ;-)

18 comments:

Kakzakie said...

Wahhh... ramai dah join tu Ayu... kakak nie bilalah agaknya ye. Masih ada masa lagi:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

haaa.. t yui join..asyik lupa aje ni..

nanieybarnieylurviey said...

selamat hari selasa...

Deqla manjew said...

meriah la nnti kalo buat GA.. deqla nk wat gak tp nk cari sponsor la pulok..hihi...tgh tggu update senarai peserta ni... :)

Yumida said...

dah ramai yg join tu ayu...sy kompom akan join nanti

Misz Mieza said...

Selamat bekerja Ayu! ^^,

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ramai yang join :)

nur anis said...

nak bungeee....

Boni Kacak said...

ceria pagi saya dapat bunga daripada ayu.. wah.. berseri2 saya rasa..hehehehe

Wanieys said...

wah ramai yg join tahniah ayu....nanti cepat2 keluar list peserta ihiii...nanti nk buat ga rakan2 blogger inform la akak sama hihi

Kesuma Angsana said...

tahniah ramai sudi join segmen tu KA tgk!

wan nurul hezrina said...

ramadahan tahun nie mmang mencabar buat nurul..nak tarawikh ngan anak2 yang tak leh tinggal sekejap,pastu nak berpuasa dengan menyusu n pumping di opis..harap semuanya dipermudahkan Allah

dyabunga said...

ramainya join..blh buat GA tu..hihi

CINTA UNTUK KITA said...

tahniah syg..:)

Yana Libra said...

jangan blues2 sangat ye ayu~~~ :)

9n0L4 said...

huhu. tak dan lagi nak join segmen ayu. nnt ye. ;)

Chic Na said...

minggu ni minggu busy kot. huhu.. jangan wednesday blues pulak. :)

Cik Nur said...

sambutan mengalakkan..!
tahniah ayu..segmen ni mudah..sebab tu org suka join..!