Thursday, 12 July 2012

Sapa punya kerja ni ??

Haish ada jugak macam ni ya..haha
ketawa kejap aku tengok..
mangsa edit lah ni...



Ala tomei-tomei..hehe



Bapak lu,bapak angkat gua lah..haha



Aisehhh hai abang motor besar..haha


Akulah orang hijau...haha


Gayut,jangan tak gayut ;-)




Sapa kreatif,try buat sendiri tengok..hehe

entry lepas ni,ayu buat segmen ya ;-)

22 comments:

Iza Zaty said...

hehe , memang kreatiff :) LAWAK !

MAY said...

hehe,...

Cik Nur said...

gambar yg last tu..!
kreatiflah..!

Mrs Velentine said...

hahaha....

CtAyue said...

hahahhaa.. comel.. :)

Boni JLL3 said...

hahahaha.. incredible hulk jambu..hehehe

BERT said...

kalao dah terer photoshop ape pon leh jadi hihi.. yang las tu bess.. kreatif!

~Sweet Honesty~ said...

waaa..dia nk wat segmen laa...

Chic Na said...

kakaka.. lawak tp kreatif. :)

cendol said...

hahaha kelakar gile gmbo first tu!

Yana Libra said...

hehe..mmg kreatif~~ :)

Deqla manjew said...

gmbr last tu mmg sebijik mcm org kecik tgh bergayut...

Dieyna said...

teknik ambil gmbar n edit ni .. hehe

Wanieys said...

gambar first tu buat akak rasa nk gelak guling-guling jer hahahaha

Masha Meisters said...

kecian meow tu...innocent! haha

Izara4eva™ said...

awww.. menarikkk

NOOR FATIN said...

hahahaha best! lawak gila! pandai diorg

Che Rosliza Che mat said...

Memang kreatif dan lawak...semua edit..zaman sekrg dan canggih..

CINTA UNTUK KITA said...

gila kreatif :)

izz iizza said...

hehe..lawak..

Misz Mieza said...

Kahkahkah! Ni lah dia kalau dah terlebih kreatif.. Hikhik! Lwak tul..

Btw, MM datang bawa entri untuk Ayu as promised! =)

http://pape-jer.blogspot.com/2012/07/my-special-entry-for-blogger-noor-alina.html

9n0L4 said...

hehe. rase mcm dh tgk gmbr ni. takde keje sgt kot ni. ;)