Wednesday, 23 May 2012

WW:Dulu-dulu punya kisah..

 sapa suka tangkap gambar macam ni..hehe

 ni ika snap..dia pun suka tangkap macam ni..hehe

 dengan Yuyun..;-)



sapa suka snap-snap macam ni??hehe



motif : tak tau nak watpa depan PC..;-)

10 comments:

nanieydotcom said...

jenguk ayu jap..busy sgt rini :)

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey:tak pa t tak busy naniey rest puas2.hehe

ejulz said...

dah tau dpn pc boring g la main boling.. hehehee

Unknown said...

hehe comel :)

are_lin@yu said...

ejulz :tgh kja mna blh klr la ejulz.hehe

are_lin@yu said...

uncHa :haha pipi bulat sangat dear ;-)

Miss N™ said...

kalau tangkap sendiri mmg suka tangkap mcm ni..hihihihi

sebab satu2 posisi terbaik nak nmpk dengan jelas..tmbh2 kalau tgkap bdua..hihi

ain'syaa said...

ain kadang2 snap gmbar mcm tu jugakk . ^^ hehehee

ain'syaa said...

akk tau tak apa adik ain buat bila ain bukak blog akk dekat diaorang ??

ain'syaa said...

maksud ain, bila ain bukak blog akk kan mesti ada kuar lagu . adik2 ain ni ha konpem menari dekat depan ain . ahahaha .