Wednesday, 23 May 2012

Kawan-kawan rindu!!!!muahahaha..;-)


Alhamdulillah selamat sampai dekat bumi Serdang semalam
dalam pukul 5.15 petang tak sempat jenguk kawan-kawan....
penatnya..ingat pergi melwat saja tapi dah macam education trip plak.
bos baru bawak makan angin satu pekan PD..
aduhai.penatnya jalan pun penat tau..
pastu pergi Lukut balik tengok proses diorang buat production..
petang dalam 4.30 petang baru bertolak balik...
saat yang ditunggu balik dengan jayanya..hehe..

yang penat lagi malam ada tuisyen plak..
aduhai..nasib balik boleh tidur kejap dapat lah rehat...
Ok la bez jugak dekat PD kan..ada yang tanya Lukut dekat mana..
kalau nak tau sebelum pergi Ayu pun tak tau kat mana..haha..
rupa2 nya Lukur tu dekat Seremban nak pergi Pekan PD dalam 15 minit macam tu lah..
tak da apa yang best sangat kiri kanan kelapa sawit..
orang yang kerja situ tu banyak yang tinggal kat estate...

itulah kisah aku semalam...
kejap lagi ada masa nak BW kawan-kawan plka..
rasa lain macam tak BW,tak updates blog..hehe



ehh samalah kita si comel..hehe

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

penat tp besh takpe kan..hiih.

nur anis said...

wah..busy nya..patut penat...

Kakzakie said...

Letih tak apa janji puas hati dapat jenjalan. Tempat tak pernah pergi lagi kan... mesti seronok.

mimie.. said...

wah..mesti seronok kan dapat jalan2..penat tu dah semestinye..tp puas hati kann ^_^

Wanieys said...

kalau penat tapi best ok lagi la tuh hehehehe

@ deqla manjew said...

amboiii... baru sehari dah rindu....hihi...rindu ayu jugak... :p