Wednesday, 9 May 2012

Doakan yang terbaik ya..;-)

 
Tiba-tiba jantung berdebar...
macam ada yang tak kena..
ramai yang dah di review..
dengar kata macam agak 
cerewet Bos baru ni..hehe

turn aku kol 11:00 jap lagi
takut jugak kan..
manalah tau dia tak puas hati dengan kerja ke
aku lak bukan pandai nak kipas-kipas ni..
apa diorang cakap main iye kan ja..


macam ni lah sekarang..hehe


aduhai...
cuak jugak..
doakan yang terbaik ya..
semuanya bagi kesan setahun nih 
kalau review tak OK..
mintak2 semuanya OK..

paling kurang 3 pun OK lah..
dari dapat 2 dan 1 kan..huhu
kawan-kawan..
doakan yang terbaik ya..huhu


7 comments:

@ deqla manjew said...

nk kena review apa ni ayu? deqla pulak yg rasa cuak..ish...mcm ssh jew keje ayu ni...siap kena jumpa bos bagai...alahai! deqla doakan yg terbaik utk ayu!!! best of luck dear!!

are_lin@yu said...

@ deqla manjew:itulah pasal deqla..private mmg mcm ni kot..ayu pun first time..gji n bnus brgntung pada bos review..klu ok dptlah byk klu tak skit la..huhu

izan mama mia said...

betul tu..apa yg nk di review kan....ayu kj apa ni....

are_lin@yu said...

izan mama mia:ayu kja bhgian lab akak..neves gk ni..first time..hehe

Acik Erna said...

jangan risau ayu..insyaallah harapan ayu akan jadi kenyataan.

are_lin@yu said...

Acik Erna:tq ya dear ;-)

Cik Nur said...

insyaALLAH semuanya akan baik2 belaka.. :) tenang2 ye ayu.. :)