Friday, 4 May 2012

Susu + Buah tak boleh ya??


Makanan laut + darat memang tak boleh makan sekali..tahu..
tapi susu + buah tak boleh..baru tahu..huhu



sebelum ni aku main bantai ja..huhu
 bab makan malam memang tak miss punya..
balik2 kerja terus lapar balik..hehe



Kata Ayu : Selamat keluar makan tengah hari semua!!!

16 comments:

@ deqla manjew said...

alamakkk.. deqla main bedal jew...tp deqla x suka minum susu.. huhuhu...

~Sweet Honesty~ said...

oyeke??? laaa.. sweet kalo mkn men cmpur segalanya dlm 1 pinggan..wahh..sangat gelojoh..haha

nanieybarnieylurviey said...

kebanyakkan org malaysia ni suke ikut barat.. mkn nasi dulu bru makan buah.. then mlm x mkn sbb diet. tkutnye nk mkn.. ish3..

thanks ayu sharing.. nk amik gmbr ni nk post kt fp plak.. :)

are_lin@yu said...

@ deqla manjew :samalah macam ayu pun deqla..huhu

are_lin@yu said...

~Sweet Honesty~:hehe tau tak pa..tgk ni pn baru ayu tau ;-)

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey :hehe itu tanda dorang dah jajah minda kita ;-)

LubLy said...

baru tahu diet Rasulullah S.A.W tang tido sejam selepas lunch..nak tido la mcm nieh kt opis..ekeke

Cik Nur said...

cik nur mmg xsuke susu.
tapi kalau buah dan susu tak bolh, makanya carrot susu tu pun xboleh la kan..

lelamaisara said...

kalu makanan darat tak boleh dengan makanan laut tu sudah tau..tapi susu ngan buah tu baru tahu rini.....:)

Cik Nur said...

lagi satu, kalau kenduri, nur selalu mkn buah time last sekali..!

lepas ni kena set dalam kepala, mkn buah dulu baru nasi..!

hebat pkgsian ni ayu. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

gtu ea.. thnx share ea..

@ deqla manjew said...

pssstttt.. deqla baik hati tag ayu!

aRa ❤ aFiq™ said...

lpas ni ikot diet ni ye.. tpi xsuka susu , salad , cne ? -.-

Ummi Iman said...

Tak boleh campur buah dengan susu. Tapi sekarang byk menu macam tu kan? Akak dah tau tapi kdg2 tercampur juga ;)

mIeza rMsq said...

aiii....tq for join my contest..waiting for the result ok.. :)

NOOR FATIN said...

yg saya tau, daging ikan xleh, ikan telur xleh, itu mmg saya elak habis2 la.. hehhee ;)

yg lain2 pn byk yg slalu makan.. huu