Thursday, 10 May 2012

Sampai disini saja jodoh kita ;-(




 Kiri:Nisha,Jaime,Joan,Ayu,K.Riesa,Azie,K.Tini,Dr. Chan


Banyak sungguh perpisahan bulan ni..
mula-mula
JOAN MARUNGA(ungu),dari Uganda
AZIE
JAIME n NISHA
diorang semua trainee yang buat praktikal deakt company aku
so masa pic ni ambil keluar makan sempena perpisahan..huhu

Tapi last sekali minggu ni last untuk Kak Tini(hijau)
Kak Tini saintis kat tempat aku
dia tukar ke bahagian HR pulak
maybe dah boring kerja dalam Lab..hehe

Sorang-sorang pergi ;-(
sekarang tinggal 4 orang ja
untuk bahagian aku kerja..uwaaa..
makin sikit
Aku??
tak lama lagi lah kot..haha
mana tau ada rezeki kat tempat lain lak..hehe





Kata Ayu:setiap pertemuan pasti berakhir dengan perpisahan ;-)

11 comments:

'idun sa'idun said...

ayu.. akak pon terpaksa berpisah dgn negeri selangor yg kuchentai itewwww... huhuhuhuhu.. sedey sedey... :(

Wanieys said...

jodoh pertemuan di tangan tuhan :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah bukn rezeki kan..t jumpa lg,

@ deqla manjew said...

"bertemu dan berpisah adat manusia biasa..hilang di mata tp di hati tidak lupa..." lalala... teringat lagu ni...hihi..

dyabunga said...

biasa lah tu..bak kata ayu sendiri setiap pertemuan pasti ada perpisahan.

ejulz said...

kenangan bersama tu yang akan diingt sampai bila2.. :)

aRa ❤ aFiq™ said...

teringat plak lagu perpisahan.. #tetiba..

~Sweet Honesty~ said...

rezki ada dmana2..yg pntg usaha dear..(^_^)

CiK FizA said...

"Bertemu dan berpisah adat manusia biasa~ hilang di mata tp di hati tidak lupa..." Hohoho. ##tetiba teringat lagu nie :DD

Cik Nur said...

semuanya sedah tertulis, kita ni hanya mampu merancang je kan..

Boni JLL3 said...

jangan sedih2 lagi ye..