Tuesday, 15 May 2012

Candle Light Dinner at Restaurant Tasik Idaman ;-)


Hari Jumaat hari tu En Anip datang nak celebrate birthday aku..
sebab 14 Mei 2012 dia kena pergi praktikal..
So tak tau lah dia nak bawak gi mana kan..
sempat lagi antar aku gi kerja part time aku
 kena tunggu sampai 9.30 malam lak tu..
cian dia..hehe..
then abis tu baru gerak gi dinner.
.dah macam supper lak lewat sangat..huhu..
tak pernah lagi pergi tempat ni..
tapi mula2 gi dah rasa best yela tepi tasik gitu..hehe.
.okala not bad jugak ;-)..


nilah Tasik Idaman tu..google je..hehe

Ni yang kitaorang pesan...

 Sotong celup tepung

 Ikan siakap masak masam manis

Tomyam campur

cukuplah untuk 2 orang ;-)
air lak kitaorang order jus tembikai n oren..
ok lah takdalah mahal sangat baru RM47.00
tak sampai RM50 lagi..hehe
semua sedap especially ikan siakap..

dah kenyang makan..
En Anip wat surprise..
entah bila lah dia gi beli kek pun tak tau..huhu
sebak sekejap..
masa mula2 dulu tak pandai semua ni..
romantik pun tak..haha
sekarang dah pandai surprise lak ;-)
jeng..jeng..jeng..

 sempena 3 tahun kawan sekali..hehe

 amboi En Anip makan tak tengok orang ;-)

 yeayy ada lilin ;-)
tp En Anip yang tiupkan..
tak aci betul  huuhhhh ;-)

 nak potong lak..hehe

Jom makan !!sedap gak perisa coffee ;-)

Bila dah abis makan kek..
ingat En Anip nak ajak balik dah..
rupa2 nya ada surprise lagi...
kali ni memang tak tahan dah..
lagi sikit nak gugur airmata..tapi cool ja
hehe kena maintai lah bebss..

sebab selama kenal dia tak pandai
bab2 ni semua tambah2 surprise..
sebelum ni nak wat apa semua dia gitau..
memang tak jadi surprise langusng..haha
jeng..jeng..jeng...


 En Anip buat buku album gambar2 aku ngan dia..
alahai sweet nya..haha..


Kamu bikin hati saya berdeguplah En Anip..haha
thnakz for everything dear ;-)

 Pose nak balik..;-)


tgu En Anip gi bayar bill.hehe

Untuk kawan-kawan yang wish
 birthday Ayu semalam..tq sangat2..!!
moga kita dipanjangkan umur dan
 diberi kesihatan yang baik ;-)
AMIN




Kata Ayu : Teringat dekat mama abah dulu kat umah dorang wat surprise..huhu..
tahun ni dah jauh ;-(..bulan 6 nak balik tak sabar!!

19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy belated brthday dear..

wah,jrg laki nak suprise camni..

shapit suprise tp suka wat yui bengang..haha..

nur anis said...

wah...seronoknya..sweet gitu...

happy belated birthday ye..:)

~Sweet Honesty~ said...

alahaii..suweeetnyaaa..

Pernah pegi sekali..kt sana ada life band kan?? makanan kt sana mmg best2 la..

NOOR FATIN said...

sweet sgt ayuuu. romantiknya anip. heheh cepat2 masuk meminang ayuu ni encik anippp. jgn tggu lama2 yee!! hehehe

nanieybarnieylurviey said...

phewittttt (ala2 amy search)... cpt2 la encik anippp... masuk pinang ayu :) happy for u =)

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI :haha tula en anip pn xpndai sblum ni ;-)

are_lin@yu said...

nur anis :tq anis ;-)

are_lin@yu said...

~Sweet Honesty~ :aha btl2 mlm yg ayu g pn ada jgk ;-)

are_lin@yu said...

NOOR FATIN:dia bru bljq kot fatin..sblum ni xpndai pn..hehe

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey:pewitttttt..hehe ayu tak pndai wt..jgn msuk mnang pn surprise dhla naniey pngsan ayu kt ctu jpg..hehe

Ummi Iman said...

Happy belated birthday ayu :)
Sweetnya. Semoga berkekalan ke jinjang pelamin.
23 tahun dah bolehlah tu ;) akak kahwin masa umur 23 ;)

Pasal BE tu akak pun tak pasti juga. Yang akak tahu kena ramai visitor yang visit blog kita. Jadi Nuffnang bagilah BE.

Wanieys said...

sweetnyer ayu lelaki yg ayu sayang buat cam tuh hehehe

are_lin@yu said...

Ummi Iman:tq akak ;-)

are_lin@yu said...

Wanieys :dulu dia xpnh wt pun akak..tu yg trharu..haha

@ deqla manjew said...

amboi...romantiknye...sorry dear terlmbt nk mengomen...deqla x sht...2 hari x p koje...huhuhu

are_lin@yu said...

@ deqla manjew: ptt xupdate..hehe ok dear..mkn ubat bg cpat baik nti lh update blog..hihi

Cik Nur said...

ehem2... !

sedapnyer kek...!

nur rasa, ni supurise untuk mama ayu yee.. :)

ain vanilla said...

haapppyy birthday kak .. haha . lambat wishh . akk nk tnya boleh tak ??

ain vanilla said...

mana akk cari dres yang kat ats tu ? tak ikut body kan dress tu?? ain puas cari yang dress n dia mmg tak ikut body . can u help me ?