Tuesday, 8 May 2012

Antara kita dah selesai OK?

 
 Alhamdulillah Allah masih menyihatkan tubuh badanku..
memberiku ruang untuk menyiapkan kerjaku..
balik kerja semalam rasa nak demam..
bangun pagi tadi dah OK..;-)

Mungkin Dia pun tahu aku banyak kerja
 yang harus diselesaikan harini
Alhamdulillah segar kembali..
Dengan izinNya juga dapat aku siapkan kerja..
walaupun penat tapi demi tanggungjawab 
kita kena buatkan..

tengok kucing pun pandai bersyukur ;-) 


tetapkan keikhlasan dalam hati ;-)
moga kerja yang kita buat hari-hari dapat ganjaran pahala ;-)
cukup bulan ambil gaji..hehe

esok penentu segalanya..
aku ada review dengan Bos Besar.
untuk KPI tahun lepas..
financial company aku bulan 7..
tak sama dengan kerjaan..

kalau dapat banyak Alhamdulillah..
rezeki nak sambung belajar ;-)


So esoklah penentunya..
kalau dapat rating tinggi.
banyaklah increment naik..
bonus pun naik..
kalau tak gigit jari lah..hehe

So untuk kerja arini dah SELESAI!!!!




Kata Ayu :tengah tunggu saat jam 5:30..hehe

11 comments:

Cik Adieb said...

Hehehe,comei kucing wat gaya tu.Jam 5.30 ptg?Habis waktu krja :p

Cik Nur said...

InsyaALLAH....ada rezeki tak kemana... :)

syokknya dah boleh balik.. :)

Makwe Kintan said...

alhamdulillah...

Cik Amal said...

comellnya kucing tu bersyukur
btw, gud luck!


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

nanieybarnieylurviey said...

gd luck ayu :) =) all the best..

keli menari said...

good luck !

aRa ❤ aFiq™ said...

Alhamdulillah.. n all the best ntok esok ayu :)

~Sweet Honesty~ said...

best wishes for you yee..

ejulz said...

kalo dpt leh blanja ni.. hehe

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

@ deqla manjew said...

alhamdulillah... settle keje ayu utk semlm...hope hari ni keje sume berjln ngan lncr eh...keje tu keje jugak, keshtn mau jaga...ok ayu? :)