Friday, 18 May 2012

Sapa minat bola??Sokong yang mana??


Bola..Bola..Bola..
sekarang musim demam bola ka??
aku tak tau..hehe..
al kisah nya kalau bola international ni yang mana
 menang aku sokong sebab aku tak tau menahu..hehe..
sekarang dapat tiket free

malam esok final bola..
Piala FA 2012
KELANTAN vs SIME DARBY FC..
korang sokong yang mana???
disebabkan aku bukan asal usul Kelantan..
aku sokong Sime Darby boleh??hehe

tadi kat Ofis jual jersey untuk sokong team company
RM25 murah ka??
sepatutnya bagi free dah ler..
baru boleh pergi pakai kat stadium..haha
mampus aku kena tiket dah free..
jersey pun nak free jugak..haha



Kuat jugak erk Sime Darby..
dulu tak pernah masuk pun aku rasa..haha







Kata Ayu : korang sokong mana??hehe

8 comments:

nur anis said...

ayu kerja sime darby ye..untung la dapat tiket free..saya sokong selangor..tapi selangor dah kalah..haha...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok,xminat,,hihi

are_lin@yu said...

nur anis:dapat tapi xamik pun anis.hehe..xda sapa nk pergi.;-)

Yui:hihi bab laki kan bola ni.;-)

@ deqla manjew said...

deqla dan hubby sama2 x minat bola...haha

are_lin@yu said...

@ deqla manjew :jarang nih laki tak minat bola..tp deqla ada geng!!yeayyy..hehe

Bobo said...

tula, sime darby tiba2 hebat plak kan? nak sokong SD? haha..berat kerat je yg sokong tu.. :)

NOOR FATIN said...

sokong sime darby je la. haha rugi ayu xleh pi..

Che Rosliza Che mat said...

My hubby jer suka bola hihihi