Wednesday, 2 May 2012

2 kali Isnin lagi ;-)



Alhamdulillah masih lagi diberi 
kesempatan bernyawa di pagi Rabu ini...
2 kali Isnin lagi..
apa tu??
memang masuk bulan 5 ni terasa special sikit...
Sebab??
Ada Birthday girl..hehe..
ada Hari Ibu..
Ada Hari Guru..
macam2 ada..;-)..
so 2 kali Isnin lagi bersamaan 14 Mei 2012...
genap usia ku 24 tahun..

Dulu2 kecik macam ni lah..haha
perasan ko Ayu.. 
eh2 terlebih plak dah..
23 tahun lah..
ntah napa nak tertulis 24 tadi..hehe..
kira-kira dah lewat remaja lah kan..;-)..
Ingat nak balik kampung tapi tak jadi lak..
so tunda bulan 6 ni lah balik celebrate dengan family ;-)..
terasa eksaited pun ada..
gementar pun ada..usia nak bertambah lagi 1!!


Ni pic umur 22 tahun baru ni..;-)
minta maaf yer terperasan lagi..hehe
ini memang comel tapi aku comot..haha

9 comments:

Cik Nur said...

selamat ulangtahun kelahiran..!

awal tak nur wish..? xpe kan wish awal..hihihi..

moga sentiasa di murahkan rezeki dan di berikan kesihatan yg baik2 dariNYA..!

psst,..ayu mirip ayu raudahlah...nama pun sama..!

are_lin@yu said...

Cik Nur:hehe awal cik nur wish..tq dear..haha dlm pic ja..luaran tak sama pun.klu sama pun dkt pipi kembung kot..haha

[ wanni ] said...

selamat hari lahir ye ayu, saja wish awal..

seriously, muka x sama dengan umur, ayu nampak muda lagi tau, hehe~

Semoga berjaya dalam segala perkara ye (^__^)

aRa ❤ aFiq™ said...

ayu 23 ka ? sama umor ngn kakak ara :)

are_lin@yu said...

[ wanni ] :hihi nasib ada yg kata muda..sebelum ni semua ingt umur ayu 25..sobs sob ;-(

are_lin@yu said...

aRa ❤ aFiq™:aha sweet 23..haha..yeke lh jdi kawan ni..hehe..krm salam kat akak ara tau!

NOOR FATIN said...

23 baruu.. lek lek.. kita muda lagi.. hahaha

are_lin@yu said...

NOOR FATIN :tau tak pa..kira klu org tgk still kta remaja g kan fatin.hihi

izan mama mia said...

ayu..nama ayu..tetap ayu walau dh masuk warga emas...