Monday, 28 May 2012

9 tahun berjumpa kembali ;-)


Ni cerita hujung minggu..Sabtu lepas aku dan Mr Anip sempat turun Shah Alam..
member baik punya Pali ada Showcase untuk final project..
Tidak aku pun dah lupa dah nasib Pali call bagitau..
aku kenal Pali dari kami sekolah rendah lagi..
Mr Anip pulak kenal Pali masa dia sekolah menengah..
tapi aku kenal Mr Anip lepas SPM..haha..sebab aku tak sekolah sekali dengan dia..
kira kawan aku kawan dia jugaklah..kami ja yang tak kenal..;-)..


Pali ni special friends jugaklah masa sekolah rendah dulu rapat jugak dengan dia.
pastu bila aku dah tukar sekolah terus lost contact jumpa balik pun masa tahun lepas ja..
yang 9 tahun tak jumpa adalah Mr Anip dengan Mr Pali ;-)..
Pali single lagi nak kenal lehlah..hehe..
dia ambil degree Composition Music kat UiTM Shah Alam..
bakal komposer lani..suara pun sedap ;-)

9 tahun tak berjumpa ya ;-)


yang specialnya jugak,aku jumpa Rabiah kawan aku dari ssekolah rendah sampai U..
cuma sekolah menengah saja yag lain..and lagi special aku jumpa kembar tak seiras aku Ain..hehe..
sebelum ni aku dah pernah cita pasal dia ;-) 
so kira reunion jugaklah ni..

 Aku,Ain n Rabiah ;-)

Aku,Rabiah,Ain





Kata Ayu : best kan bila dapat jumpa kawan lama..imbas abis semua kenangan ;-)

20 comments:

~Sweet Honesty~ said...

mmg teruja bila jmpa membe lama..mana sdh kwn2 cik sweety..dah lost kontek dh..

nanieybarnieylurviey said...

kecik je dunia kan.. pusing2 jmpe jgk. :) erk.. kecik je malaysia.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok bila dpt jumpa kwn2..

nur anis said...

teruja jumpa kawan lama tak jumpa kan..:)

ain vanilla said...

la ain ingat tadi gambar akk sebelah kanan . rupanya kawan akk . muka sama jeee

Tieya Azmi said...

Best kan jumpa kawan lama :D

Wanieys said...

9y tak jmpa lama tu...pusing p pusing mai jumpa balik kan :)

@ deqla manjew said...

mmg best jumpa kwn2 lama...seronok x terkata gitew...huhu

Boni JLL3 said...

9 tahun tak jumpa???????? pergh!! memang betul2 lama tu!!!

Ayuni said...

kat uitm Shah alam ek? dlu dip kat situ....Salam sis, nk mintak tlg bleh x? bleh x tlg komen kat http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/05/jawi-malaysia-heritage-treasure.html tentang kepupusan tulisan jawi. Komen hanya di gunakan utk pembelajaran sbb lecturer nk tgk pendpt blogger. Thnax ek....

Chic Na said...

wahh bestnya dpt jumpa kwn2 lama. mesti borak tak ingat. :)

ain vanilla said...
This comment has been removed by the author.
Miriam Stella said...

wow! i love your style! nice photoes! i invite you to see my blog. What about follow each other? tell me what you think! i send you a kiss! i hope to see you soon to me!
Miriam stella italian fashion blogger

is fashion my Passion? the MiriamStella's Blog
MY FACEBOOK FAN PAGE CLICK HERE

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

mmg best dpt jumpa kwn lama...uii..rindu nk wat reunion...hihi

ain vanilla said...

akk di tag

http://aenvanilla.blogspot.com/2012/05/giveaway-bantal-flannel.html

Cinta Misteri said...

Bestkan jumpa kwn lama...
Eh, kwn awk tu bakal composer ke. Leh ngecek lagu :-D

mimie.. said...

memang best bila dapat berkumpul dgn kawan2 balik..saat yg paling indah! ^_^

NOOR FATIN said...

wahh bestnyaa. haa bila dok dkat2 mcm ni nampak betol muka ayu mcm ainn ;p

Nurul Husna Mohd Hassan said...

seronok jumpa kawan2 lama =)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

untungla kn jupe kwn lame..
jejak kasih hehee