Tuesday, 29 May 2012

Suka Blogwalking tak??


Terlalu buzy semalam sampai blogwalking mana sempat ja..
hari ini nak jalan-jalan plak..updates tak banyak tak pa kan..hehe..
nak berkunjung halaman kawan-kawan lak..hehe..
siapa kat sini suka blogwalking ??Ayu suka..hehe..

siapa suka kita geng ok??hehe..kira BW ni dah macam hobi masa kini...
banyak yang kita dapat masa BW ni..
dapat tambah kenalan,dapat tambah ilmu..dapat exercise tangan ;-)..
dapat macam2 lah..cuba korang tambah apa lagi??hehe

kita BW cara manual kan..hehe



Kata Ayu : Sorry kawan-kawan Ayu lambat terjah..huhu

17 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

kyra suka..:)

lelamaisara said...

akak pon suka jugak...jom blogwalking...

LYAfrina said...

lya pon suka BW...
dr situ kt dpt bkongsi mcm2 pgalaman..slalin tu..dpt ilmu baru..mana y baik jdkan teladan..

Wanieys said...

suka sangat2...kita geng kan hehehe

IntaNBerliaN said...

sy pun sk bw..

sbb dpt mesra2kan diri dgn kengkawan alam maya... dapat jd rapat.. hihi

follow sini jugak =:-)

Kakzakie said...

Kakak janji ada masa terluang memang bw terus. Seronok baca N3 macam-macam...

@ deqla manjew said...

suka sangat2....!!! :D

~Sweet Honesty~ said...

suka bw walaupun kdg2 tak tggl jejak..hhihihi

mimie.. said...

yeayy..sy setuju!!suka blogwalking..kdg2 rasa marah je bila ada org kacau kita nk bw ni hehe

Boni JLL3 said...

makanan TAMBAHan. hahaha.. macma tak ada kena mengena je..hehehe

aRa ❤ aFiq™ said...

bw tu wajib :)

Chic Na said...

suka sgt. sbb dpt baca cerita kawan2. kalau tak dpt BW sehari rs bersalah je. kita geng lah, gimme five! :)

NOOR FATIN said...

auto xbest ayuu, guna software, cuma tggalkan jejak kat chatbox ja, ayat smua sama jaa. dulu penah kecoh pasal org guna auto bw ni., kekeke

manual la best sbb dapat baca entry sorg2 dan komen ;)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dila suka jgk bw..tp bila btul2 xbusy..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui pon suka bw..ada masa mmg merata p =)

Miss BaNu said...

terjah jgn x terjah..hehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

BW selagi mampu BW hehe...