Friday, 11 May 2012

Sanggup ke pakai kasut macam ni??? ;-)


Photobucket
Jangan fikir yang bukan-bukan. Ini ialah kasut istana pasir.
Photobucket
Kasut kucing.
Photobucket
Err.. kasut sekebun bunga?
Photobucket
Kasut permainan Lego.


Photobucket
Kasut harimau bintang.
Photobucket
Kasut Star Wars.
Photobucket
Kasut daun Marihuana.
Photobucket
Kasut landak.
Photobucket
Kasut elektronik untuk nerds kot.
Photobucket
Kasut daging lembu.
Photobucket
Kasut gula-gula.
Photobucket
Kasut gila.
Photobucket
Kasut rambut perang.
Photobucket
Kasut tinju.



Kata Ayu : tersenyum sorang2 tengok kasut2 ni..hehe

16 comments:

CiK FizA said...

semua cantik ! tapi seram tgk~ nak pakai cm x sanggup je. hakhak :DD

syakirah izwanie said...

Unik gila kasut-kasut ni :D

~Sweet Honesty~ said...

utk perhiasan bole la kali..hihi

Miss BaNu said...

mmg x sanggup nk pakai..kalau pakai konform terjelepuk kat lantai jawabnya hahaha..ish mendera diri namanya pakai kasut gitu..kajian ada menunjukkan pakai kasut tumit tinggi x baik untuk kesihatan sebenarnya..

@ deqla manjew said...

tak sangguppp!!! buang tebiat jew...dah la seksa!! kalo deqla pakai jln ngan hubby, mesti dye tggl deqla kat belakang sbb deqla terhegeh2 nk melangkah... hahaha

nanieybarnieylurviey said...

seriously mmg xnk. walaupun obsess ngn high heels tp utk yg ni org kasik free pun x nk :P haha

Fazi Isma said...

memang tak sanggup nak pakai ni... hehehehe

are_lin@yu said...

CiK FizA :hehe ayu pun tak sanggup..

syakirah izwanie :itulah pasal tersenyum srg ayu tgk..hehe

~Sweet Honesty~ :cdngan yg bernas sweety..hehe

Miss BaNu:btl tu ayu pnh dgr gk..klu x efek skrg efek msa tua nti ;-)


@ deqla manjew :haha tau tak pa..10x hubby deqla lngkh klu pkai deqla bru 1 lngkah..hehe


nanieybarnieylurviey :hihi tp wt perhiasan mcm sweety ckp ok la..hehe


Fazi Isma :tau xpa.ayu pn xsgup.hehe

AyueJean said...

kasut kucing ngan kasut rimau tu comel....
hehheheheh.... =D

siti zarinah said...

pelik pelik kasutnya

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

menarik tetarik kau mmg tebo0oom wahai kasut tumit bahaha

suke yg harimau bintang hehe..
lau beli wat pameran jer kot muehehe

Atiqa_Wahid said...

Huhhh, laen macam ja tapi unik!!! =)
Best jg mgkin wt koleksi tapi kasut daging tu xmo la. Uwekkk. =)

Masha Meisters said...

hee...menarik sangat sampai xsanggup nak pakai...hee

NOOR FATIN said...

seramm ni ayuuu. xmauu la pakaiii. unik sgtt. ha3

9n0L4 said...

oh takkan sanggop pakai. huhu. nak pakai high heel pun belum tentu, ni kan yg mcm² ni. ;)

Arina Shamsul said...

hihihi..unik2 betul kasut dorang ni :)