Friday, 11 May 2012

Sapa curi mood saya???


Hari ni hari Jumaat...
memanglah takkan Isnin lak kan..hehe..s
elalu hari Jumaat paling dinanti..
tapi kali ni rasa biasa ja..
semangat datang kerja awal lak tu..
gara-gara bangun awal tak leh tido dah..hehe..


Tapi perasaan semua hilang..
sapa curi erk??hehe
janganlah lupa bagi balikkkk...


Agenda seterusnya..
nak pi cari sapa yang curi mood aku sat..hehe
kalau jumpa tolong gitau erk...
kerja tak banyak tapi mood plak hilang ;-)




yang mana satu saya???hehe








Kata Ayu : malam ni ada special dinner..hehe..3 minggu tak ketemu ;-(


10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..smpai mood dah kena curi ni.

Tentang Kita said...

klu jumpa pencuri tu tampar manja kt muka dia tu ek

@ deqla manjew said...

kuajaq itu pencuri! hihi.. ala, kan nk jumpe cik abg mlm ni, haruslah muka jadi yg 1st skali tu...senyum ayu, jgn x senyum....baru berseri2 nk jumpa cik abg... =)

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI :ahaha itu lah pasal dear bkn tkat ati lh curi..hehe

are_lin@yu said...

Tentang Kita:hihihi blh2 dear ;-).skt2 dh la kan

are_lin@yu said...

@ deqla manjew :hahaha pandai deqla..itulah pasal mood dh jh ke laut kot ni..huhu

nanieybarnieylurviey said...

perasaan semua da lari ke mlm ari.. no wonder la hilang :) heee..

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey :hahaha pandai naniey.. ;-)

sissyira said...

salam

rindu pada siapakah itu?
cinta hati barangkali..
hehe

Cik Nur said...

haip..sapelah yg curi mood ayu lak ni.. nur pun masih mencari2 lagi ni..huhuh