Thursday, 17 May 2012

Untuk dara & mak dara : sapa minat pakai dress??

 
Entry ni just untuk survey..
kalau kawan-kawan suka komen ya..;-)
just nak tahu kawan-kawan ada yang minat pakai dress tak?

tak kisahlah beli online ke,shopping sendiri ke
ada yang minat tak??
sejak2 tak berapa nak muda ni..
kalau keluar Ayu suka pakai dress atau blouse ja..hehe

pastu try search2 banyak yang buat jualan bundle
 and new item untuk dress and blouse..
cantik2 lak tu..

contoh macam ni..;-)


contoh kat atas tu dress jenis labuh ;-)



Yang 2 ni plak jenis pendek..

Mana satu kawan-kawan suka?? ;-)
cantikkan??

kat blog banyak blogger yang jual
pre loved,bundle,
yang baru pun ada..
sekarang senagkan order aja ;-)




Kata Ayu: testing market ;-)..hehe

18 comments:

ain vanilla said...

ain nak beli . tapi takot leceeeeh bila beli on9 . kalau nk tunggu pg cari sendiri dpn mata tu lmbat lagi .

Mardhiyyah Ridzuan said...

haah kak. Ramai dah jual. Bundle satu je, if bundle luar negara, selalunya cantik2. but if bundle malaysian, adoiyai. xtahu nak ckp pe. haha

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

tengok orang pakai cantik je,teringin nk pakai tp takot..kaki tak cantik lerr..yg jenis labuh tak berapa minat pulak

are_lin@yu said...

ain vanilla :nanti akak jual akak upload kt ain ye..service baik pnya..hehe

are_lin@yu said...

Mardhiyyah Ridzuan :hehe klu jual pun ayu ambil yg oversea kot..sbb mmg cantik..tip top!

are_lin@yu said...

! ❀ ainie sempoy ❀ ! :o yeke..try pakai..cntik..dlu ayu pun tak minat..lma2 jd mnat lak ;-)

CikAnyss' :O said...

hahaha . mak dara pon bolehhh . hehehhe
cantik ! ;)


hit me back if you dont mind ;) tq
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/05/candy-doll-lipgloss-in-strawberry-milk.html

@ deqla manjew said...

deqla suka jew...ada beli satu tp tak pernah pakai lg sbb tak yakin, yg pendek tu deqla pakai ngan seluar.. :)

Cik Nur said...

suka..tapi cik nur pendek..jadi sesuai..huhuhu

NOOR FATIN said...

sukaaa tapi xpenah ada. tggu kurus nanti baru nak pakai :P

aRa ❤ aFiq™ said...

ara suka dua2.. tpi lg prefer yg pndk.. order snang.. fulus tuu :P

Boni JLL3 said...

saya nak pakai baju tu boleh tak??hehehe

Masha Meisters said...

Masha like!
memg osem kalau yang ayu2 pakai...
hihi...

Elysa Sofia said...

suka yang warna putih tu.cantiknya :)

ejulz said...

ejulz pun suka pakai.. hehehe :P

Mesti cantik ayu pakai tu.. pada ejulz yg penting tutup aurat, pakai apa2 pun sejuk mata memandang.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh2 gak kan..

ain vanilla said...

chantik la kakk .. ^^ harga dia nnti bagi chantek jugak tau . hehehe .

Che Rosliza Che mat said...

Kuranglah pakai dress hihihi tak tahu kenpapa...mungkin rasa tak sesuai kot...