Thursday, 31 May 2012

Penangan Nasi Ayam Kunyit


Semalam balik kerja sempat singgah beli Nasi Ayat Kunyit.
memang sedap sebab selalu beli situ..
tapi masalahnya first ni aku tertido pukul 8.30 malam..awal gila..
 lepas sembahyang magrib message en Anip kejap pastu tertido balik 
terjaga reply pastu tertido tak sedar dah..hehe..


 tak da kaitan pun rasanya..hehe


last-last terjaga pukul 3 pagi sampai pukul 5 pagi tak boleh tidur2 dah..
Aduhai jenuh berguling atas katil..memang tak boleh buat apa lah..huhu..
jangan ngantuk time kerja lak sudah..hehe..
first time ratu tidur tak boleh tidur ni..hehehe..
Kawan-kawan pernah alami tak??hehe




Kata Ayu:Ada kerja nanti ayu terjah kawan-kawan ;-)

18 comments:

Chic Na said...

hari ini dlm sejarah la ni eh. maybe sbb tertido awal sangat kot. huhu..

seronoknya next week balik kg. have fun dear. :)

sHaR!Na eLyaNa said...

Penah..xdpt tdo..apa lg lyn korea la..hehe

Nyue said...

kebelakangan ni selalu susah nk tdor...sebelom ni letak kepala kat bantal terus tdorr...

nanieybarnieylurviey said...

tido awal sgt la tu :) heee..
ble tgk entri ni rasa mcm lme lak x mkn nasi ayam kunyit... CRAVINGGGGG

Nurrul said...

makanan tak sempat nak berenang dgn seronoknya dekat perut untuk proses pnecernaan... hehehe..

(abeslah ngantok masa wat kerja :P*

CINTA UNTUK KITA said...

mmg tak ada kene mengena..hehe

Wanieys said...

sejak ada anak ni selalu mengalaminya...hahahaha

Kakzakie said...

Kalau kita tidur awal sangat memang sebaik terjaga walau belum subuh dah susah nak tidur balik sebab dah puas sangat tidur...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

pernah, semalam. anak sedara nangis pukul 2 pagi. lepas tu susah dah nak tidur.

Azlina bt. Azis said...

hehe comel

IntaNBerliaN said...

hihii hebat betoi penangannya..

~Sweet Honesty~ said...

hahaha..cik sweety penah alami juga ne.. last2 surfing smpai mata tebongkang ats lappy..pagi keje haruslah mata mcm panda.. org lain rehat pegi mkn..cik sweety qada tidoo..muahahaha

Yana Libra said...

awal sangat tdo, sebab tu terbangun awal~~ :)

Boni JLL3 said...

wah! adakah sebegitu hebat penangan nasik ayam kunyit ni?? nak kena try ni.saya susah sangat nak tidur..haha

@ deqla manjew said...

tertdo awal sbb tu mcm tu kan...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik eyla salu mcm tu tdo awl jam 9 bgon jam 3 4pg last2 xboley tdo so pe ag online la ahaha !

NOOR FATIN said...

penangan nasi ayam kunyitt tu. haha dulu slalu makan nasi ni kat asrama. besttt. sedappp. haha

Cik Aini said...

adoii
silap time la tgk..tgk plak time lunch..trs lapar nih.hahaha