Thursday, 3 May 2012

Jom Lunch Jom!!!


Perut dah menyanyi tandanya???
nak suh pergi beli makan lah tu..
pagi tadi terbangun lewat tak sempat 
nak singgah kedai beli makan..
so tengah2 hari yang agak panas ni 
nak kena keluar lah pulak...
Jom kita gi makan nak??hehe..
sapa nak ikut saya angkat tangan cepat!! ;-)
tapi terpaksa merempit lah yer..
bestt oo dapat air free..haha

wahh kalau tengok gambar pun dah rasa kenyang kan best..
ni lagi lapar adalah..hehe


Kata Ayu : Korang lak lunch makan apa??Ayu nak gi cari nasi goreng kampung lah..mee goreng sedap gak ni.hehe

24 comments:

NOOR FATIN said...

makan nasi je la ayu.. ngeh2 sedap gak tu nasi gorengg. hehehe

sissyira said...

salam

nasi dgn ikan masak merah :)

Maya Lisa said...

hua ! lapar gak ni !

are_lin@yu said...

NOOR FATIN:hehe ayu mkn mee grg trngin td..nsb sdp..;-)

are_lin@yu said...

sissyira:alahai sdpnya sis masak ker..hehe

izan mama mia said...

jom-jom-jom...(walau br jer makan..hhi)

amercorner.blogspot.com said...

jum kita lunch jum :D lapar dah ni

are_lin@yu said...

Maya Lisa :jom2 kita makan..heheayu knyg dh..hee

Makwe Kintan said...

mkn dh td...tu makan ke apa tu?...mcm utk stok 3 ari je...haha^__^

waniey20~ said...

ayu , jom join GA nih :)

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/05/siapa-nak-lomo-aquapix-free.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui makan nasi, peria dan bayam =)

nanieybarnieylurviey said...

nani mkn nasi goreng je ari ni.. :)

~Sweet Honesty~ said...

cik sweety cuma mamam bubur cup sajork nee..

nur anis said...

saya lunch pisang goreng je..:)

are_lin@yu said...

izan mama mia :mama mia makan apa..hehe

are_lin@yu said...

amercorner.blogspot.com:nak mkn pa amer..hehe

are_lin@yu said...

Makwe Kintan :haha tula pasal rasa bnyk plk.hehe

are_lin@yu said...

waniey20~:yeayy dah join dear ;-)

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI :sedapnya dear nak sikit.hehe

are_lin@yu said...

~Sweet Honesty~:hehe bubur mcd ke sweety..;-)

are_lin@yu said...

nur anis :sdp gk tu..trngin lk ni.hehe

@ deqla manjew said...

deqla mkn nasi campor lauk sup cendawan + sambal ikan keli...mkn sorg2 jew..hukhuk...kalo tau td, baik deqla join ayu jew merempit cari makan! :p

are_lin@yu said...

@ deqla manjew :mmg deqla kuat mkn bdn kecik ja.hihi..tula tak roger td tdk lh mrmpit..hehe

Shiema Sufian said...

Baca ni terus rasa lapar. Tapi tengok awak comel :D