Friday, 11 May 2012

Update Facebook ;-)


baru tau boleh guna wifi kat sini..hehe..
so bolehlah online free ..
sebab kat PC diorang sekat..
jahatkan dorang kalau bagi takut tak jadi kerja kot..hehe..
tapi yang peliknya bila dah boleh wifi ni..
tiap2 hari aku buka FB tapi tak buat apa-apa pun
 just pantau isu terkini ja..haha..



masa zaman muda-muda dulu nak update bagai..
sekarang ni just chat dengan member-member ja .
kadang rasa janggal dah nak update..
dah lama tinggal..hehe..
mungkin kalau dah tak update tunggu 
nak kahwin nanti baru update gitau..hahha..
tapi kalau member update rajin pulak aku like2..hehe









Kata Ayu : Teringin nak active balik..hehe

9 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

ara pun mcm mls nak post kt fb skunk.. lau rasa penting2 bru post :D

my eyes for shine said...

kite pk tak bole klw tak post someting . setiap hari mesti kne ade satu yg kite post . hahaha . sbb setiap hari ade idea pelik2x nak ditulis kt fb tu . plek sungguh . hahha

@ deqla manjew said...

ye ayu..boleh guna wifi...hihi...
jemput join segmen deqla tau! haha...1st time ni... :)

http://norumara.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya fb pun kat umah je..

Cik Nur said...

samalah..nur pun tinjau2 je kat fb..pastu update pasal blog..

nur anis said...

saya pun tak aktif sangat dah facebook...setahun boleh kira, berapa kali je update status..huhu

Miss BaNu said...

hari2 bukak Facebook tapi x tau nk tulis apa kt status tuh hehee..last2 gi skodeng kat group artis yg saya minat tuh haha..

NOOR FATIN said...

jgn tutup fb lagi tau :P

9n0L4 said...

dah slow jugak dgn fb. sbb blog lagi best kot. ;)