Friday, 18 May 2012

Memang tak boleh updates by phone yea??


Terbaca kat blog iMbobo pasal application android..
tiba-tiba teringat persoalan lama dalam benak otak aku ni..hehe.
.pernah buka blog melalui phone..
nak komen-komen kat blog kawan-kawan semua boleh..
view blog pun boleh..
tapi satu ja tak boleh..nak updates blog! 
itulah yang penting..huhu..


persoalannya memang tak boleh ke??
atau kena download application..
bab IT ni memang lemah sikit..
nama ja ambil kos IT dulu..haha..
ada ka kawan-kawan yang updates guna phone..
perlukan pertolongan kawan-kawan..huhu










Kata Ayu ; sikit lagi nak 5.30!!nak p night market..hehe

12 comments:

Cik Nur said...

ermm.nur pun xberapa tahu la ayu, xdapat nak nolong.. :)

xpe..mungkin ade yg tahu... :)

NOOR FATIN said...

hp murah. xleh nak update. haha tweet boleh :P

ada kot jenis2 hp yg bleh updte. xpun software2 yg tertentu kan..

ejulz said...

ejulz pun xreti sgt.. hehe.. penah gak cuba tp takat bb biasa ni slow sgt.. hehe

nyna amani said...

Ari tu I try pun x boleh. Rasa mmg x boleh kot.

ain vanilla said...

akkk ain nak tnya pasal blogg ni . akk ada ym tak ?? ^^

Boni JLL3 said...

tak tau plak pasal tu sebab tak pernah online pakai phone

sissyira said...

salam...

owh...hp biasa je, tak tahulah pasal ni.hehe



jemput joint contest syira :


http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

Arina Shamsul said...

boleh saja dear..kena papar versi web dulu la,bila dah versi web(maksudnya blog nampak macam kat laptop tu) pas tu ikut step cam biasa tu je :)

good luck..:)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

kalau hp android blh...download bloggroid application:)

ieda said...

lebih mudah guna komp jugak kan dik ;)

Cik Yatt said...

cik yatt lagi tak tahu..ahha

Che Rosliza Che mat said...

Akak tak pandai publish entry pakai tab galaxy akak hihihi..komen blog bolehlah hihihi