Friday, 1 June 2012

Dengar ni Ayu nak pesan ;-)

Berpesan untuk diri sendiri jugak ;-)
benda yang baik tak pa kan...
alhamdulillah kita tak macam tu kan kawan-kawan ;-) 



Kata Ayu : Petang  ni ada meeting,kalau tak da kerja ayu singgah jenguk kawan-kawan ;-)

19 comments:

Yana Libra said...

pesanan yang baik sekali..hehe~ :)

CINTA UNTUK KITA said...

insyaAllah.. amin..:)

nanieybarnieylurviey said...

ble ada hasad dengki syaitan pun loncat happy.. so kite yg rugi dpt dosa free.. lepas tu sakit hati sendiri. :) peace.. slm jumaat.. Ya Allah jauhkan aku dari sifat hasad dengki dan busuk hati. Amin :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

phd itu haru dijauhkan!

lelamaisara said...

ingat tu pesnana cik ayu kita...

mekasik cik Ayu..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

salam jumaat ayu =)

betul 2. jauhkan phd tu. tu semua hasutan syaitan yang nak buat kita pecah belah.

Ayu Iman said...

salam...cik ayu

betul2 la..iman bukan sebegitu.tapi orang selalu ada hasad dengki dgn kite walaupun xde wat salah apa2 dgn org tue...siyes iman sedey sangat orang wat mcmtue...tapi iman dah di didik supaya takkan mempunyai sifat membalas hanya mampu berdoa agar orang mendengki tue berubah satu hari nanti =(

Ayu Iman said...
This comment has been removed by the author.
@ deqla manjew said...

x suka sgt ngan org yg PHD ni... ada je kwn mcm tu...sabo je la...

sHaR!Na eLyaNa said...

insyallah :)
nice entry

~Sweet Honesty~ said...

phd..ramai sangat org mcm tu..insyaallah cik sweety xde yea..

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

akan cik eyla ingati =)

Chic Na said...

Insyaallah.. semoga kita semua dijauhkan dr sifat tu. tq ayu atas peringatan. :)

syakirah izwanie said...

InsyaAllah. berhasad dengki dalam pelajaran kemudian berusaha untuk terus memajukan diri itu boleh kan.

NOOR FATIN said...

betol tu aya.. hehe fikir positif pada org lain. usaha tangga kejayaan ;)

Wanieys said...

Insyaallah...pesanan yg bagus...xbaik ada perasaan hasad dengki ni

Miss BaNu said...

betul...x elok ada hasad dengki ni..sama2 la kita saling ingat-mengingati..yer

9n0L4 said...

ya betulll. cemburu utk bersaing secara sihat takpe. lebih memotivasikan diri kan. ;)

Cik Aini said...

batul3...
xde guna pun dok dengki2 bagai tu..bkn dpt apa pun :)