Wednesday, 20 June 2012

Rezeki jangan ditolak Musuh jangan Dicari ;-)


Ni lah namanya rezeki...
kalau takdir untuk kita,pasti jadi milik kita..hehe
sebelum ni pun ada dapat berita yang happy jugak..
semuanya dari sahabat blogger ;-)..
Sebelum ni  sampai hadiah dari Cik Lynn..
ada join 1st GA Cik Lynn sebelum ni..

 Inilah hadiahnya ;-)
Keychain dari Sabah ;-)


Last2 terus jadi keychain dekat kunci motor
 yang aku rempit setiap hari..haha



Lepastu hari Sabtu lepas dapat hadiah dari Cik Misi Nadia lak..
jeng..jeng..jeng...




Kasut color pink..boleh pakai gi kerja..hehe


Yang ketiga ni baru dapat semalam..hehe..
pemenang bertuah dari seqmen Dear Deqla..;-)


hihi dapat topup RM10..
alhamdulillah rezeki..;-)
tq deqla baru ingat nak topup semalam..
dapat hadiah kena dengan masa..hehe




Kata Ayu : nak gi terjah blog deqla jap..ada entry pasal pemenang erk..hehe..teringin nak anjur segmen n GA tapi masa untuk fokus tu tak da lagi sekarang..hehe..sponsor hadiah pun boleh la kan..hehe

24 comments:

nur anis said...

ayu..kasut pink tu comel sangat tau...

lelamaisara said...

wah ayu..rezeki tu...alhamdulillah...:)

Deqla manjew said...

wahh..sape yg taip mesej tu eh? haha.. ur welcome dear..pndai kan deqla cari masa sesuai utk topup..dah skodeng ayu awal2 dah..hihihi...

Nyue said...

ahahahahah...mak aihhh...best nyerr dpt hadiah spt hujan dimusim panas...ahahah..cm xkene je ayat tuuu... beruntung nyerr

Deq's Qienz said...

wahh2 bestnyaaa rezeki tuh.tahniah ayu..hihii sy pon trigin nk wat segmen.tp takut gak xmnjadi..hihii

Wanieys said...

wah ayu...kasut pink tu cantik sangat hihihi....tahniah murah rezeki ayu :))

Masz Sidek said...

tahniah ayu...
suka tengok kasut pink tu...
keychain pun comel jer...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh tahniahhh ;)

N.Aima K said...

wah bestnya dapat hadiah kasut weeee

Cik Nur said...

semoga rezeki ayu sentiasa murah..!

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH..BERKAT ORG RAJIN JOIN GA/SEGMEN...

cendol said...

best nyeee dpt hadiah bnyk2!! dah la ade kasut pink comel!!!! jeles kejapp..hehehe btw,tahniah dear :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah ayu. kalau kita buat baik dengan orang, orang akan hargai kita :)

Harith Iskandar said...

untungnyer dpt hadiah byk2... :)

ros_reeza said...

wah.. dapat banyak hadiah :) tahniah2... P/s: nak jugak kasut comel pink tu :)

Chic Na said...

wahh sekali dapat tiga hadiah. bertuahnya ayu. :)

Arina Shamsul said...

alhamdulillah..rezeki dari allah :)

banyak kita memberi banyak juga yg kita dapat kembali :)

tahniah :)

Haryati::Faizal said...

tahniah! beshnye dia dapat hadiah...

Yana Libra said...

wah..bestnye..siap dapat kasut tu~~ :)

Nurrul said...

Wah ! dapat hadiah banyaknya... beruntung kak Ayu...

*jeles nie.. ^^

aReLaN said...

untungnya la dapat banyak camtu.saya nak dapat satu pon susah.hahaha..tahniah2

9n0L4 said...

wow. kasut pinky pinky tuuuuuu. kelasssss. ;)

::CIK LYNN:: said...

alhamdulillah...dah selamat sampai gak keychain tu...adiah cik lynn tu besa2 je ayu :)kasut pink tu comel!

Dieyna said...

wah.. bertuah betul... tahniah