Friday, 15 June 2012

Selamat Berhujung minggu ;-)


Seperti yang tahu Sabtu dan Ahad ayu tak online..
maklumlah dekat rumah tak da internet..time kerja ja boleh online..
bila ada masa free and tak da kerja memang BW lah hobi ayu..
Sebab tu online weekdays ja..hehe..

so esok masa dipenuhi dengan mengajar tuisyen sebab 
minggu lepas ayu seronok bercuti kena ganti balik..hehe..
Ahad ada member ajak pergi Shah Alam jalan2 dekat sana sambil 
jumpa member yang study dekat sana..;-)..

Sambil menunggu detik 5.30 petang,kerja pun dah habis updates blog and BW lah kerja ayu...
Semoga hujung minggu kawan-kawan dipenuhi dengan aktivit yang berfaedah..ceewaaah...hehehe...
hari Isnin kita jumpa lagi ;-)...
Salam Sayang dari Ayu ;-)



Ya Allah Kau permudahkanlah segala urusan hambaMu ini..Amin





Kata Ayu : sok nak pos borang mintak jawatan dekat UiTM,mintak2 dapat interview n jawatan tu..huhu..dekat sikit dengan rumah..Amin..kawan-kawan tolong doakan sama ya ;-)

24 comments:

Yana Libra said...

insya'Allah ye~ :)

saya keje sok..huhu :(

Harith Iskandar said...

selamat juge.
sy pon keje...keje 24jam :)

CINTA UNTUK KITA said...

insyaallah..

hmm untung la keje gov, cuti sudah sbtunya.. mcm my Mr. Helmi lah..

jeles tau! huhu

~Sweet Honesty~ said...

moga ayu dapat keje tu yea.. selamat berhujung minggu cik ayu..(^_^)

Wanieys said...

selamat berweekend ayu :))

izamin said...

selamat hujung minggu :)

izamin said...

selamat hujung minggu :)

Masha Meisters said...

i wish u luck bebeh...

selamat berhujung minggu :)

Chic Na said...

happy weekend dear. :)

Ummi Iman said...

Slmt berhujung minggu. Semoga apa yg dihajatkan tertunai. Insyaallah

Izara4eva™ said...

slmt bhujung minggu ayu :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat berhujung minggu ayu :)

lelamaisara said...

akak kerja hari ni...selamat berhujung minggu..:)

Nyue said...

nyue pon keje jgkk..huhuh

Syira said...

salam..

selamat bercuti ayu...


jika ada rezeki dptlah kije dkt dgn rumah t..

N.Aima K said...

mudah-mudahan urusan dipermudahkan ya

Si Matatajam said...

Selamat rehat2 di hujung minggu. Rajinnya jadi guru tuisyennn...

Cik Farhana said...

Semoga dapat jawatan tuh key..Ameen:)

Selamat b'hujung minggu ~

aReLaN said...

selamat berhujung minggu!!!

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik ayu time keje sempat BW online yer..
cik eyla x sempat langs0ng keje opis bnyak skrg hukhuk..

Miss BaNu said...

slmt bercuti dan berhujung minggu yer ayu..

ejulz said...

selamat brhujung mggu gak ayu.. :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

slmt berhjung mnggu:)

Deqla manjew said...

moga ayu berjaya yer.. good luck dear!!