Friday, 15 June 2012

Kepada musuh pun ada hadiah tau ;-)


 Kepada diri sendiri apa ya??hehe

23 comments:

nanieydotcom said...

kepada diri sendiri- SELF ACCEPTANCE :)

Unknown said...

jum!

Liyana Anuar said...

kepada diri sendiri?

semua tulah kot? hehe~ :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgus ni.hihi.

Deq's Qienz said...

perkara yg plg baek bhadapan gn musuh kita adalah berbuat baek..hihii

mummyrinazone beauty said...

mmg memaafkan musuh amat2 sukar kira berjihad kalau dapat melakukannya..hikhik..tapi btul cakap mmg susah nak memaafi tapi bila sudah dapat memafkan ianya akan tenang dihati..moga Allah bukakan hati untuk memaafi=)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

salam jumaat yui :)

kepada diri sendiri - sayangi diri :)

lelamaisara said...

untuk diri sendiri yang semua tu la...he...boleh gitu...

Ayuni said...

maaf, boleh je tp parut tu susah nk hilang....

CINTA UNTUK KITA said...

terima apa tuhan dah bg kat dri sndri..:)

dieyna said...

maaf boleh.. lupa mungkin tidak

~Cik Sweety~ said...

utk diri sendiri.. kebebasan juga laa..hihi

Unknown said...

alhamdulillah..moga kita berusaha mempraktikkan nilai ini terhadap segenap lapisan...juga memaafkan musuh..walaupun sukar..berusaha..yeah...

Unknown said...

kepada diri sendiri hadiahkan keimanan kot? huhu..

LYAfrina said...

muhasabah diri

AyueJean said...

Hye.....
Nak jemput join 1st Segmen saya.....
Hope sudilah join ye... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

Unknown said...

pd dr sendiri,...jagalah hati sendiri agar agar yang terlahir dari hati terlafaz yang indah saja di mulut..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kepada diri sendiri semua tu la kot hehehe....jg hati dan perasaan diri sendiri pun yer juga hahha

Cendol said...

wahh..em kepada diri sndiri pastikan ada akal yg sihat . bile akal sihat kita dpt beza baik buruk . iman boleh runtuh,tapi dgn akal yg sihat dapat pikir baik buruk.btindak sewajarnye :)

Nyue said...

kat diri sendiri..ketakwaan kan..huhuuu....kecil2 maslah no hal..besar2..mmg buat hal la..hehehe

Chic Na said...

memaafkan musuh? ok maaf, lupa tak mungkin.

utk diri sendiri, sayangi diri sendiri la kot. :)

Cik Ai said...

diri sdiri lebih kepada KEBAHAGIAAN lah kan :)

Myra Jay said...

Memaafkan musuh?? Hmmm akan difikirkan.. tapi depends pada jenis yang dilakukan kan :)