Wednesday, 6 June 2012

Ada yang betul ni..hehe


WW hari ni kita main teka2 kan kawan-kawan..memang antara anda ada yang betul cuma untuk mama Ayu ja tak dapat lagi..penat tak main teka2..hehe..sok nak balik Ayu bongkar semua ya..kalau hari ni tak surprise pula...jom kita tengok jawapan kawan-kawan ;-)



wah... main teka teki plak :) hehe.. ~ Naniey teka apa..hehe

salam singgah darling...Patung kot ;) ~ hehe Bear kat luar tu patung..leh jadi gak kan..hihi

ayu nk ke UM bangsar ke??hurm, deqla teka eh...hadiah utk...ayah ayu : baju kot?mak ayu : kain pasang kot?adik-adik ayu : tudung kot?ahaha... main hentam jew tewww...
~ ada yang kena kot ni..hihi..adik ayu semua alki deqla..hehe

4) Masz Sidek
apa yer???coklat kut... :) ~ mak ayu peminat tegar coklat tapi hari tu dah bagi..hehe

byk nk teka ni.. huhu kain pasang,tudung,tshirt kolar,kain pelikat,kain batik,patung,coklat,buku,kasut,keychain..entah le dear..:) ~ ada yang betul tu dear hehe

nak tiru deqla..keychain kot..tudung kot...kain pelikat kot..kot kot kotttt...huhuhuhu...
~ hehe..sama ngan deqla erk..ok2 kita tengok mana yang kena ;-)

kain baju untuk raya..huhu..
.~ idea yang bagus gak ni dear..tapi tak terfikir hari tu..huhu

takde klu ke?? huhu~~ :p
~ klu nya 3 hadiah utk lelaki 1 hadiah utk perempuan..hehe..boleh tak ? ;-)

kain ela untuk buat baju raya....err...betol tak ayu???
~ sama ngan Yui..hehe tapi tak terfikir hari tu..beli benda lain ;-)

macam2 ada ;)
~ memang macam2 ada dear..haha..tapi hadiah kecik2 ja..takat yang mampu..hehe

11) Yumida said...
kain bj raya utk diorg...
~ sama ngan mama mia n Yui..hehe

akak teka baju raya untuk family ayu...hahha...
~ wah ramai yang teka baju raya..tapi ayu tak terfkir time tu..hehe

ehem2..main teka2 plak yea...kain kot..kn nk dkt raya nie..ehehe
~hihi ramai yang teka kain dear.. ;-)

jam kot tu..hehe
~ boleh jadi ;-)..adik ayu yang kecik minat gila jam mcm zizan..haha



Kata Ayu: sory ya kalau ayu susahkan utk teka..just for fun..hehe..apa lagi..yang belum terjah dorang jomlah kita tambah kawan-kawan ;-)petang ni konfirm balik dari UM lewat.huhu..ada kesempatan ayu terjah kawan-kawan ;-)

18 comments:

Deqla manjew said...

hahaha.. mana la deqla tau...ayu x ckp...haishh...kalo lelaki pakai tdg cun jugak apa...hihihi...ok deqla teka lain eh... hurmmm... deqla teka jam tangan?? cap?? adik2 ayu tu hadiah dpt sama atau lain2??

are_lin@yu said...

deqla : lain2 deqla..hadiah dorang tak sama..hehe

Ayuni said...

sye x tau pun, sis, watlh lg....

etuza said...

adui apa lah tu ya..mesti kain tuk baju raya agaknya ya.

Masz Sidek said...

ada yg dah hampir dpt teka ye....
ok2.. sy cuba lagi...
t-shirt kot... heheheeh

Wanieys said...

alamak xbetul erk....hahha.. men hentam kromo jer tuh

Nyue said...

apa yea? pikir ag nie..bg suspen jer

my eyes for shine said...

wah! hadiah ape lettew. more macam kain jek . haha.

Che Rosliza Che mat said...

Apa benda hadiahnya? hihihi

ejulz said...

camne ejulz boleh terlepas nak teka ni? hehehe

Chic Na said...

nak tunggu jawapan jelah camtu. hihihi.. :)

Deqla manjew said...

pening sudah meneka...tggu jawapan je la kan cik na..hihi

Cik Nur said...

ada beg tangan dan jam tangankan...?

Boni JLL3 said...

napa sya tak ada?? sedihnya.. sob3

Yumida said...

ibu: tudung, pin tudung
ayah: t-shirt, kain pelikat
adik: kasut sukan, baju football, wallet
yumida: cincin sebentuk...eh...ade jgk ker...makaseh :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak apa kecik pun, yang penting ada buah tangan untuk family :)

Yana Libra said...

key chain? teddy bear? baju??

Deqla manjew said...

mana jawapan utk teka teki rumit ni?? hihi