Monday, 4 June 2012

Ada yang tercicir tak..cer tengok ;-)

 
Tadi masa tak busy sempat masukkan ahli-ahli GSF kat blog Ayu..
so ada tak nama yang tercicir??
tak hantar url blog pun tak pa..just inform nanti ayu masukkan..
kepada kawan-kawan yang lain kalau nak ayu masuk kan dalam bloglist ayu just inform k..
(budget retiss plak..haha)

nanti ayu masukkan..hantar url tanpa komen pun tak apa..
ada tak yang sudi??hehehe
hari ni terajin nak edit2 so boleh lah ayu masukkan ;-)..
atau pun yang letak blog ayu sebagai bloglist 
and blog kawan2 tak da dalam bloglist ayu just gitau k.nanti ayu masukkan.. ;-)






Kata Ayu :Ada yang sudi ke nak bagi url ni..hehe

23 comments:

Deq's Qienz said...

heheee..baeknyer ayu..bagus²..:))

Masha Meisters said...

murah hati la ni arini eh..hehe

@ deqla manjew said...

ada teww... hihihi..thanks ayu.. :)

Ayuni said...

sye ok je....

Wanieys said...

yeayyy nm akak pun ada tu hihihi..thanks dear...akak pun dh letak semua ahli GSF kt sidebar hehehe

Dieyna said...

akak ada

Arina Shamsul said...

:) dah ada ;) thanks dear :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau saya dah join gsf saya gtau ayu ;)

izan mama mia said...

laaa...ayu lupa blog mama eks...huhhu...ada,,saja lawak jew

Boni JLL3 said...

awak terlupa blog ben ashaari ler..hehehe

Yumida said...

ade...thanks :)

Cik Nur said...

Nur pun ade... :)

Aine Ainun said...

salam kenal=)))

Cik Yatt said...

ehem3 :P

Chic Na said...

ayu, blog cik na ter... ada. hehe.. saje je wat gempak. tq ayu. cik na pun blum update lg list ahli br. esok br nak update. :)

Cik Nur said...

ayu..nur dah masukkan bog ayu dlm list pencalonan.. :)

Cinta Misteri said...

ClasssS you... Jap nnti CiM jeling2, skang ni br~online guna mobile mode.

~Sweet Honesty~ said...

ni url sweety.. tolong masukkan dlm bloglist ayu yea.. tolong laa..

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/

Lariikkkkkkk...!!!!

ejulz said...

ejulz x tersenarai.. :( nanges.. nangess ni.. hehe

ain vanilla said...

kita nak jugakkkk .

http://aenvanilla.blogspot.com

huhuhu . *muka tak tau maluu .
ahahahah

Miss BaNu said...

Ade...thanks yer

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..rajin ni..hihi.

9n0L4 said...

sudah nmpk link blog kite kat sidebar. mekasihhh. ;)