Monday, 4 June 2012

Saya tak nak jadi yang lemah itu!!

 Semua yang Ayu kenal dekat alam maya ni Ayu dah anggap macam kawan Ayu ;-)
Ayu hargai anda semua!!!! ;-)









Kata Ayu : Bila ada masa terluang  memang Ayu gunakan untuk jenguk halaman kawan-kawan.Kalau tak jenguk jugak tu memang buzy lah tu..hehe

30 comments:

ejulz said...

terima kasih sbb sudi jd kwn ejulz.. :)

Anis Nisa said...

:))

syakirah izwanie said...

Terima kasih sudi kawan dengan kita :"D

Masz Sidek said...

betul kata ayu tu... sy pun anggap semua kenalan alam maya ni kawan sy... terima kasih sudi berkawan dgn sy... :)

@ deqla manjew said...

deqla sokong!! maka rugi lah org itu kan...

Wanieys said...

sayang semua kawan-kawan akak juga walaupun hanya di alam maya...hihihi

Yumida said...

moga kita menjd teman yg mesra-semesranya di alam maya ni....

Busyra Bt Takiyudin said...

ya betul tu.. semua yang kita kenal dah kita aggap kwn kita dah kan... :)

Ayuni said...

hm, klau bleh sye pun....

CINTA UNTUK KITA said...

tQ to being my friend..hehe

Izara4eva™ said...

kita kwan :))

Boni JLL3 said...

tenkiu sebab sudi jadi kawan saya juga :)

~Sweet Honesty~ said...

iyee...sama2...(bajet bagus pla aku kann)..hihi

Yana Libra said...

moga hubungan ni kekal ye~ :)

nanieybarnieylurviey said...

terima kasih ayu!!! :)

syahirooAhmad said...

nak jadi kawan baru ayu boleh? ^^

nur anis said...

kalau free tu memang nak terjah semua blog kawan-kawan kan..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mekasih ayu ;)

Dieyna said...

jom kita bersahabat,,, salam

Misz Mieza said...

Thanks! MM pun hargai ayu jugak sebagai sahabat alam maya..Ada rezeki mana tau boleh jumpa & jadi sahabat alam realiti pulak.. =)

Ayu Iman said...

tema ksh ayu =D

Cik Nur said...

Nur kembali...!! :)

Terima kaseh ayu...!

ayu juga sahabat nur.. :)

LYAfrina said...

lya pon odway mgumpul bloglist group ni.y baru2 dh ok.. y lama2 jj belum lg..

Chic Na said...

hrp2 persahabatan kita kekal sampai syurga. :)

IntaNBerliaN said...

yer.. kita semua kawan.. nak jd kwn ayu jugak.. heheh

::CIK LYNN:: said...

ayu pn kwn cik lynn gk...:)

Miss BaNu said...

berkawan biar beribu pun..Ayu pun kawan sy juga =)

Gen2Merah said...

ya, salam kenal mengenal sesama kita.. (",)

Gen2Merah said...

ya, salam kenal mengenal sesama kita.. (",)

9n0L4 said...

kawan yg baik sukar dicari, jadi, hargailah kawan yang ade kan. ;)