Monday, 18 June 2012

Sibuk itu pasti!!


Minggu ni dah masuk minggu yang sibuk buat aku..esok mungkin offline.
.sebab kena off to Equatorial Bangi bersama bos terchenta...hahaha..
sebabkan aku tak da kenderaan nak pergi dialah kena tolong pick up aku..
nasib dia offer nak tolongg.hehe..terima kasih bos..hehe..

seharian di sana dari 8.00 pagi sampai petang..
memang terpaksa offline lah kan..demi tugas..hehe..
Hari ni pun agak busy menggalas tugas yang berat ni..hehe
mintak maaf kawan-kawan andai belum dikunjung balas lagi..huhu



Tengah hari tak keluar lunch..
tiba-tiba perut berbunyi lapar popiah ni..hehe
agak2 berapa RM ni??hehe
yang area Putrajaya selalu pergi alamanda mesti tau kan..
Crispy Popiah 'akak' yang tak berapa nak akak tu..hehe

29 comments:

~Sweet Honesty~ said...

sweety blom mknnn.. so nk makaaaannnn!!!

Wanieys said...

dear akak pun tgh speed wat koje ni tp dan lg blogging hahha

Cik Nur said...

sedapnyer...nur xde selera lagi nak mkn..huhuhuh

popiah tu mesti 2henggetkan..

nanieybarnieylurviey said...

SEDAPNYE POPIA TU.. BRU SMLM DUK TERCARI CRA NK BUAT POPIA PALING SIMPLE. *sound mcm x reti je kn?

nur anis said...

crispy popia sedap..:)

Si Matatajam said...

My feberet... Uwwwaaaa... Cek Lapaq...

Deqla manjew said...

hihi.. deqla tau popiah kat alamanda tu..hahaha.. :p

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sedap ni :)

Miss BaNu said...

dh lama sy x mkn popiah nih hehe

Chic Na said...

crispy popiah memang sedap kan.
nanti lusa online balik ya. :)

lelamaisara said...

wahhh..dah lame nye tak makan popih tu...

tak pe ayu...pelan2 kayuh..hee

CtAyue said...

nampak best tu..

LYAfrina said...

popia ni nmpk padat dgn isinya.. agaknyer rm5 kot

ejulz said...

laaa.. g alamanda rupanya.. hehe.. x penah pun beli tu kat sana. hehe

Masha Meisters said...

xpela ayu...perlahan2 jalan,kalau berlari laju nanti boleh masuk marathon lagi sibuk pulak...hheehe

aReLaN said...

tak pernah makan crispy popia.hehehe..equatorial bangi?dah dekat tu ngan nilai ni. :P

dyabunga said...

slmt bertugas ye..hihhi..nk sikit popiah tu..dya tak rasa pun

::CIK LYNN:: said...

buat kerja ayu dlu...nti2 baru on9 ok :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram tgk popiah tu.

Deq's Qienz said...

sedpnya ayu..pewut ngah lapaq nih..tgk mknan sume sedap..

N.Aima K said...

popiah tu nampak sedap huhuhuhu

Nyue said...

popia tu nmpk sedap jer...huhuhu...share resepi ckit

Kesuma Angsana said...

suka makan popia cam ni... isi penuh dan padat best2

Deqla manjew said...

hurm.. patot la ayu x kunjung tiba..lupa pulak hari ni ayu off9...hihi...apapun nnti jgn lupa terjah sini yer ayu :)

http://norumara.blogspot.com/2012/06/kenapa-mereka-yang-aku-pilih.html

Yumida said...

sedapnye popia tu sis..slmt bertugas...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

alaaaaaaaa lama x mkn popia huhu
cik ayu nie wat itew ngidam pulak hehee

Rohani Hashim said...

yg kt putrajaya tuh, hany pergi baru ni takde...ker tgh renovate. kuciwa lak baru jer teringin nk mkn...

9n0L4 said...

due tu mungkin rm9++ kot? ;)

Dieyna said...

sibuk sibuk... akak sibuk gak ni..