Thursday, 7 June 2012

Jawapan teka teki semalam ;-)



Rasa minggu ni semangat gila nak datang kerja..hehe..
nak selesai semua kerja yang ada sebelum balik bercuti ke Perlis..hehe..
ada sapa-sapa nak ikut tak??ada yang nak pesan apa2 ka??hehe..
dah 2 bulan lebih tak balik ingat nak balik time posa nanti mama plak cakap lambat lagi..
so balik minggu ni jala..
start 8 Jun-12 Jun 2012..jadilah kan..hehe

semua benda dah settle barang2 untuk surprise dekat mama,abah n adik2 semua dah beli..
tinggal nak bagi kat dorang ja..hehe..
sekali sekala balik rasa sedih lak kalau tak bawak balik apa2..
mintak depa sukalah dengan apa yang aku bagi ;-)..

suka cita dimaklumkan jugak mungkin tak dapat nak terjah ke halaman kawan2..huhu..
insyaAllah kalau ada masa Ayu terjah kalau abah tak buzy guna laptopnya..hehe..
malam ni balik kampung..aku cuti sampai selasa depan ja..jadilah dari tak dapat cuti langsung..
nak simpan cuti untuk raya lagi nanti..hehe



harap-harap depa suka..hehe


Nilah jawapan teka teki semalam...sory susahkan kawan-kawan untuk teka..hehe
sesaja for fun..;-)

Abah : Ayu bagi T-shirt berkolar..tentulah beli warna kegemaran abah..hehe..nanti pas cuti ayu updates..

mama : Ayu bagi yang blink2 sikit sebab mama memang suka..so ayu beli sunglass..hehe

Daniel : Ayu beli baju T-shirt sebab dia memang suka pakai..;-)

Harris : Ayu beli jam zizan..sebab memang fanatik jam jenis zizan pakai harris ni..hehe

adik Ayu yang sorang lagii just bagi duit jalah dia pun dah kerja nanti susah nak beli yang dia kenan..hehe








Kata Ayu; ayu suka sesuatu yang surprise,kali ni nak buat kat family pulak..hehe..doakan ayu selamat sampai ya kawan-kawan ;-)..will be miss you all!!!

41 comments:

Liyana Anuar said...

moga selamat sampai ye~ :)

nur anis said...

semoga selamat perjalanan ayu..selamat bercuti..:)

Deq's Qienz said...

ehhh..org perlis ka ayu, tinggal area mana??saya sempadan gan perlis jew..hehee

Ayuni said...

take care!

nanieydotcom said...

ayu nk request!!!
nnti wat la entri apa yg special kt perlis.. x thu sgt la apa yg ada kt perlis.. :) member dri perlis pun sorang---> ayu la.. :)

selamat bercuti!!!

Yumida said...

slmt berholiday ayu..moga perjalanan ayu pg n balik selamat...take care

Masha Meisters said...

curik2 masa terjah ayu jap....hehe

nak holiday xajak pun...hihi

Masha Meisters said...

curik2 masa terjah ayu jap....hehe

nak holiday xajak pun...hihi

Cikrosecute said...

Selamat sampai ya..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayu...blk kg take care yer....alamak salah daaa jwpn akak muahahaha

Chic Na said...

wahh bestnya family ayu dpt surprise. take care ya. :)

Unknown said...

jawapan deqla betul tang t shirt dan jam tu kan? hihihi...selmt bercuti ayu...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi holiday ayu!!! ;)

Reena Sidek said...

take care ayu...
semoga selamat dlm perjalan...
nanti review kisah ayu kat kpg yer...

Reena Sidek said...

take care ayu...
semoga selamat dlm perjalan...
nanti review kisah ayu kat kpg yer...

Unknown said...

nak ikut boleh??

Cik Purple said...

selamat bercuti ayu! :D take care tau! :)

Nyue said...

selamat bercuti ayu..take care..
nyue pon suka jam zizan..ehhehe

mummyrinazone beauty said...

kay ayu hati2..nanti kim salam semua kat kampung..tq singgah blog nurul=)

ruse_nidzan said...

Selamat bercuti. Mesti seronok depa dpt hadiah.

Cik Ai said...

selamat bercuti n take care ye yu..

eh ayu utara kat mana eh?sibuk je ai ni nk tau kan :)

BERT said...

slamat bercuti ayu.. baru balik dari penang ni.. ayu plak cuti kat bm ye.. hehee..

Anonymous said...

take care. Hee

dya nasir said...

dya nak ole2..hihi

Rohani Hashim said...

waa beshnya...bagusla ayu ni, suka surprise kan org...

dieyna said...

bestnya kalau org bagi hadiah.. nak jugak boleh

lelamaisara said...

selamat bercuti Ayu...jgn lupe Ole2 untuk akak ea...hehehhe

LYAfrina said...

selamat bercuti dear

Anonymous said...

slmt smpi kak..kim slm kat pernts and adik2..hehe:)

ejulz said...

selamat bercuti.. take care.. :)

Aine Ainun said...

selamat bercuti=)))

Anonymous said...

bestnya cuti..saya bru ja blk dari perlis.8 hrbulan pi,9 pun pi hihi..

Unknown said...

happy holiday..
mempelam banyak lagi ka..

Si Matatajam said...

Selamat bercuti ye dik... Take care..

fardhila fawwazy blogspot said...

dlu prnh jln kt perlis...seronok sgt sbb brg situ murh..:) slmt blk ayu;)

~Cik Sweety~ said...

selamat vercuti cik ayu..cuti sweety dah habis...masa tuk bekerja untuk negara pula..huhuhu

Miss N™ said...

masih bercuti lagi ye cik ayu...
bestnyer...nanti lalu dekat perak jerit2lah nama nur..hihihi

Unknown said...

take care...

Unknown said...

amboiii..lamanya bercuti...rindu niiii....hihihi

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

selamat bercuty cik ayu...wahhh best nye cuty lame tu

Cinta Misteri said...

Nanti updatelah apa perasaan diorg bila tengok supprise tu. Hehe