Tuesday, 5 June 2012

Sampai bila pun takkan habis belajar ;-0


Saya nak jadi orang yang bijaksana itu...
Kawan-kawan??hehehe








Kata Ayu : dikelapangan waktu,aku mencari teman ;-)

24 comments:

@ deqla manjew said...

deqla ada ni sebagai teman ayu...hihi...setuju dgn entry ni... pengalaman itu yg mendewasakan kita...belajar segalanya dari pengalaman juga...

CINTA UNTUK KITA said...

nk jgk! nk jgk! hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui juga nak!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

pengalaman buat kita dewasa ;)

Miss BaNu said...

sy pun nk jd yg bijaksana tuh hehehe

Miss BaNu said...

sy pun nk jd yg bijaksana tuh hehehe

Rara Nasiha said...

yes, pengalaman yang mengajar kita kan :)

ejulz said...

senang jd bijaksana dgn blajar dari pngalaman org lain.. tp sukar utk melaluinya sndiri.. :)

Yumida said...

betul tu ayu...setiap hari kena belajar drpd apa yg berlaku semalam..spt mana diungkapkan PM kita, jg dijdkan tema hari belia kita tahun ni "JADIKAN HARI ESOK LEBIH BAIK DRPD HARI INI".

*hehe..ayu still ingat erk sy cakap..klo x silap sy bgtau ayu 2 kali kan..pasal muka ayu sm ngn adik sy..nnti sy bt 1 entry khas psl adik sy ni...
tp ayu lg sweet..pipi kiut...

Masz Sidek said...

betul tu ayu... kesalahan mendewasakan kita... dan pengalaman membuat kita lebih bijaksana...
manusia memang tak lepas dr kesilapan... yg penting berusaha membuat yg terbaik... dan mudah2an hari ini lebih baik dr semalam... :)

~Sweet Honesty~ said...

bijaksana itu aku...ngehngehhh

Dieyna said...

semua perkara yang kita lalui dan kita lakukan adalah pelajaran. kita belajar setiap hari setiap masa.Guru yang paling berharga adalah pengalaman kita..

nanieybarnieylurviey said...

betul tu.. pengalaman x diajar kt sekolah.. so kite yg kena cari and belajar sendiri.. :)

Yumida said...

nk tnye:

ayu leh add blog solehah shamsuddin(ahli gsf) x lam bloglist ayu? coz sy bt x dpt letak..lappy cakap x dpt link ke url dia..dh byk kali bt..x dpt

ni linknya:
http://solehahshamsuddin.blogspot.com/

nur anis said...

jom belajar..:)

aReLaN said...

saya nak jadi dewasa yang bijaksana.hehehe

Wanieys said...

nak jadi bijaksana juga...pengalaman mematangkan kita hihihihi

9n0L4 said...

pengalaman adalah guru yg terbaikkk. ;)

Bui Junaidi said...

PENGALAMAN PENTING UTK MENEMPUH HIDUP YG MENCABAR SEKARANG NI..^_^

Cinta Misteri said...

Pengalaman mndewasakn krn stiap saat kita belajar sesuatu yg baru.

Cik Nur said...

betul..sampai bila pun xhabis belajarkan...!

dari pengalaman pun kita boleh belajar, boleh di katakan setiap saat ada saja pengalaman org lainkan...

dyabunga said...

dya bukan teman ayu ke??hihihi..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sangat le setuju dgn quote ini ;)

Chic Na said...

kita belajar sesuatu dr setiap yg kita lalui sepanjang hari. belajar lah tanpa henti. cik na pun nk jd teman ayu. :)