Tuesday, 5 June 2012

Dah Apply cuti ;-)

 
Fuhh penat jugak ni..tadi kena pergi buat kerja kat luar..
nasib pagi kalau petang mak aiii berpeluh eden..hehe..
tiba2 terfikir tiket bas dah beli..apa yang belum buat sebelum balik ni??
tiba-tiba teringat makk aiii aku lupa apply cuti..
mampus lah kalau lambat jadi unplanned leave lak..
fikir-fikir nasib hari ni sempat lagi..hehe..aku start cuti Jumaat ni..

kira Khamis malam naik bas..
tak dapat bayang stressnya 9 jam atas bas nanti sebelum sampai Perlis..
2 hari cuti untuk perjalanan saja..aduhai ni lah nasib seorang perantau..hehe..
aku cuti sampai 12 June 2012..so hari Rabu baru start kerja balik.kalau nak ikutkan kejap ja..
cuti 5 hari jadi 3 hari..sebab jauh punya pasal..apa nak buat kena terima gak la..hehe..
bezkan sapa yang jadi cikgu..cuti sekolah panjang..hehe








Kata Ayu : maaf ya kalau Ayu tak dapat balas kunjungan anda nanti..huhu..
maklumlah boleh online kat ofis ja.hehe..nanti boleh ayu curi-curi terjah.hehe

20 comments:

Wanieys said...

best la cuti balik kg...boleh mkn masakan mak hihii....nnti bas lalu ikut kdh singgah umah akak erk hihi

nanieybarnieylurviey said...

selamat bercuti!!!! jeles nih!!!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat bercuti ayu.. hati2 ;)

ejulz said...

nak minta cuti utk raya nnti la.. hehe..

selamat bercuti.. ^_^

Miss BaNu said...

selamat bercuti yer ayu..

Miss BaNu said...

selamat bercuti yer ayu..

Deq's Qienz said...

hapi holiday atu :))

nur anis said...

wahhh..lamanya perjalanan...selamat bercuti ayu...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bercuti syg..

Aine Ainun said...

selamat bercuti Ayu=)))

Deqla manjew said...

wahh...bestnya blk kampung..nk itotttt....hihihi...selmt bercuti ayu...selmt pegi dan blk...i'm going miss u la nnti...huhuhu

Haryati::Faizal said...

selamat bercuti!

Izara4eva™ said...

slmt bercuti ayu :D

pssst.. nak g Perlis gakkkkkk

Cik Nur said...

msti xsabar nak bercuti kan.. apa2pun selamat sampai perlis dan selamat bercuti..!

Yumida said...

moga perjalanan pg n balik ayu ke perlis berjalan dgn lancar n selamat sampai...selamat bercuti..kongsikan suasana kpg nnti ngn kte org k :)

~Sweet Honesty~ said...

selamat bercuti la yea ayu..hati2 dlm bas tuh..elakkan duduk sebelah laki.. ingatt!!!

Boni JLL3 said...

cuti ke perlis ke??? apa2pun..selamat bercuti dan semoga selamat dalam perjalanan ye..amin

CINTA UNTUK KITA said...

slmat holiday.. hehe ht2 ye sayang..:)

Masz Sidek said...

selamat bercuti ayu...

p/s : sy pun nak apply cuti 15-18 june ni...
wedding kazen sy... heheheeh :)

Chic Na said...

balik kg lg ke ayu? seronoknya. walaupun perjalanan jauh redah je, asalkan dpt balik jumpa family tercinta. selamat bercuti ayu. :)