Thursday, 7 June 2012

Dah potong kuku ke belum?? ;-)



Ni lah ikutan yang betul..
selalu main bedal ja..hehe
Ayu baru tahu..kawan-kawan..?? ;-)

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui bru tau gak dear.. selalu at sebelah kanan kemudian bru kiri.

CINTA UNTUK KITA said...

kyra mmg da tau lama, tapi tak pnh praktik.. slu je lupa..huhu :)

nanieybarnieylurviey said...

bru thu yg ibu jari tgn last sekali.. thanks for sharing

Miss BaNu said...

tula kadang2 lupa juga nk mempratikkan sunnah Nabi ni..kena buat dri sekarang..

nur anis said...

yeay..saya betul..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dah pagi tadi. saya memang selalu potong ikut cara ni :)

Ayuni said...

selalu potong camni....

Nyue said...

kita baru tahu ni..thanks 4 sharing :)

Anis Nisa said...

selalu ptong camni,prnah lupe nak ptong kuku ibu jari sebab kuku ibu jari last skali..hehe..

Yumida said...

jom potong!

Deqla manjew said...

haha.. deqla pun main bedal jew..aiseyhh

Wanieys said...

sebelum ni main hentam jer ptg kuku hahha...skang ni dh tau hihihi..tmbah klu nk potong kuku qalief lg kena bedal jer sbb nk cpt dia bukan bg sangat hahha..

Yana Libra said...

alamak, lupa pulak..nasib baik bawak ketip kuku g ofis..hehe~ :P

Karukord Jagau's said...

Hahaha saya pun selalu men bedal je ekekeke

Misya Mialen said...

betul2. ni yg sepatutnya kita bt;)

Ummi Iman said...

Dah lama tau. Ada dalam blog. Tp kdg2 tak ikut cara ni... Lupa ;)

izan mama mia said...

mmg sll lupa nak ikut...

Izara4eva™ said...

ara slalu ptong ikot turutan.. mama ajar dr kecik.. hehe

Izara4eva™ said...

ara slalu ptong ikot turutan.. mama ajar dr kecik.. hehe

Chic Na said...

mmg sebelum ni main bedal je. lps tgk benda ni kat fb br tau & ikut. :)

wan nurul hezrina said...

aahlah main ikun dan jer..pakai potong tak ikut sunnah.pasnie kena biasakan mencuba dr awal=)tq infonie amat berguna

Solehah Shamsuddin said...

sudah.hehe nice entry dear :)

Akulah Hero said...

whoa! nice info..thnka for sharing ^^
jgn lupa follow me back..hew3..
http://akulahhero.blogspot.com/2012/06/gugurl-priceless-or-no-price.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

adessss ! baru tahu hehe...thanks info nye cik ayu