Tuesday, 5 June 2012

Dugaan hari ini..


lemah tak bermaya sudah badan ni..ni lah akibatnya bila puasa tapi tak ambil sahur..
aduhai rasa pening kepala,tak larat nak bangun semua ada..
semalam pun makan sekali saja.pastu tanpa makan malam aku puasa lak..
memang cari nahas.bila tengah bincang2 dengan bos tapi perut aku berbunyi saja..haha..
sampai dia beralih tengok aku..haha..tak boleh dah buat macam ni...
Jom kawan-kawan puasa untuk bulan rejab..
try testing perut Ramadhan tak lama lagi..hehe

alahai letihnya dia..hehe






Kata Ayu : sikit lagi detik 5.30..boleh balik beli makan..hehe

18 comments:

Cik Nur said...

sabar...kejap je lagi waktu berbuka..

Ayuni said...

Try sis balik umah letak kaki dlm baldi yg penuh air sejuk, best!

Yumida said...

slmt berbuka puasa ayu...

sHaR!Na eLyaNa said...

sabar.hehe~ slmt bbuka posa ya..

Misz Mieza said...

Alahai, napa tak sahur lalink oii.. MM penah gak buat macam tu.. Apa lagi, esoknye berpinar2 rasa bijik mata takde tenaga.. Huhu..

Oh, ganti tak abis lagi nih.. Haiyo! -_-#

Chic Na said...

moral of the story : pasni jgn tinggal sahur lagi. :)

LYAfrina said...

xpe..dpt pahal... apa2 pon..selamat berbuka ;-)

Yana Libra said...

lain kali pastikan bersahur dulu ye..bahaya kalau tak makan dr malam semalamnya..takut kena gastrik je~ :)

keli menari said...

Selamat kenyang !

Wanieys said...

kita geng sehati sejiwa la ayu hahaha..nk tau sebab pa...jeng jeng sbbnya akak pun posa xbgn sahur mkn mlm sekali jer hahhahha

Si Matatajam said...

Ala sian dia.... Tak pa... Banyak barakah Dari Allah nanti... Welcome to GSF

~Sweet Honesty~ said...

owhhh testing perut tuk ramadhan yea..hihi

::CIK LYNN:: said...

ciannya ayu...lain kali bersahur dulu tau :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bgusnya ayu puasa bln rjab..dila tgh puasa gnti lg..hakhak..pmalas tul=_= huhu...sahur tau..nnti jd gastrik..xmau2..

ain vanilla said...

alalala . omeyy nyewwwww nya gmbar bawah tuu ...

::dEyb:: said...

kikiki...saya pun pernah bunyi2 perut tu mse pose, tp cover2 je buat bnyi bising...haha
salam kenal ;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

puasa jangan tak puasa :)

::dEyb:: said...

;)