Friday, 22 June 2012

5 blogger lagi..siapa yer ;-)


~ tengok header pun comel mestilah orang nya pun comel...first dulu follow mengfollow last sekali dah jadi geng pula dalam GSF..Sweety memang sporting macam kawan-kawan GSF yang lain juga..;-)..nak tengok kecomelan sweety jomlah kita terjah blognya kalau sudi follow lah sekali boleh jadi kawan..hehe



~ Boni @ Boni Zackless..Bro ni memang rajin komen..kadang-kadang entry yang terlepas pun dia komen..hehe..peminat Hanis Zalikha rasanya ni..pernah ayu baca banyak entry dia mesti ada nama model yang cantik tu..hihi..siapa yang nak berkenalan dengan Boni yang yang bercita-cita nak jadi Robocop ni jomlah terjah blog beliau..sambil2 tu jadilah kawan dia sekali..hehe..tak rugi tau..hehe



~ Ejulz seorang jejaka yang selalu komen entry ayu..orang nya sweet,pencinta yang setia..setiap entrynya pasti ada pesanan atau ingatan buat kekasihnya..first time tau ayu jumpa jejaka camni kalau ayu mesti terharu gila..haha..lawak ja ejulz ya..tapi ayu salute lah kat ejulz,pencinta yang setia..jomlah terjah blog ejulz kawan-kawan ;-)




~  Ara pun antara kawan ayu yang rajin komen post ayu..jangan ngorat lak tau ara dah ada pakwe nama Eit..post ara sweet sangat..selalu pasal perbualannya dengan en eit tapi sweet..nak tersenyum pun ada..hehe..ara still belajar lagi dekat UiTM..kalau nak tahu lebih pasal ara jomlah ke blog beliau...



~ Sis waniey ni ibu kepada qalief yang comel..tengok muka qalief memang macam sis waniey..hehe..anak emak ni..hehe..sis waniey satu geng dengan ayu sebab orang utara..tinggal kat kedah..betul tak sis??hehe..jomlah kenal lebih dekat lagi dengan sis waniey ;-)






Kata Ayu : 
harap ukhwah yang terbina antara kita kekal selamanya..kepada kawan-kawan yang lain jom lah tambah kenalan dengan mereka pula ;-) yang next dah tersenarai cuma nak karang ja..hehe

28 comments:

Nyue said...

dalam senarai tuu nyue knl ciksweety& wanieys jer....mayb coz group gsf...yg lain insyallah nty nyue terjah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sis waniey yui kenal gak =)

~Sweet Honesty~ said...

wahhh..thnx ayu.. tersenarai pla dlm ne yea..moga lepas ne dpt jmpe face to face pla yea..(^_^)

my eyes for shine said...

wah! bole la lepas ni terjah dorg pulak ^^

Masz Sidek said...

Tahniah kpg 5 blog yg kena promote ni... :)

Deq's Qienz said...

ada ms nt bley bw..thniah kpd mereka yg direview :)

cendol said...

Cendol kenai 2 sajee..nak terjah lagi 3 ni..zasss!!!

Deqla manjew said...

deqla kenal sweety dan wanieys jew..hihi..yg lain bakal diterjah nnti..nk tgk betul ke dorang tu peramah.. :)

pssttt... sweety oittt.. hang tercalon di antara "mereka yg terhebat".. yg slalu komen2 entri ayu..ape daaa.. tu la tertggl ketapi lagi..hihihihi...

Yumida said...

salam perkenalan 5 blogger yg bertuah :)

Masha Meisters said...

semua kenal kecuali izara je...bukan izara aisyah ye? kiki...ok! lets terjah izara lak...hehe

Miss BaNu said...

tahniah2 pda mereka =)

Cik Nur said...

geng GSF tu mmg dah kenallah kan..
yang blog no.2,3 dan 4 tu, belum kenal lagi.. :)

de masa boleh terjah.. :)

nur anis said...

boleh la nak kenal-kenal dengan mereka..:)

Chic Na said...

dah kenal 3 dr mereka. yg lain2 tu soon. :)

Ummi Iman said...

bagusnya buat entri macam ni. Mesti diorang terharu kan.

msredcheesecake said...

no 1 ngan 3 je blom follow...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah untuk dorang sume :)

Wanieys said...

ayuuuuuuu....terharunya akak....thanks tau ayu pomote blog akak...ayu memang best n sporting la...cayang ayu hikhikhik

ejulz said...

makaseh promote blog ejulz.. hehehe.. mgkin pesanan tu x bmakna buat dia..

Izara4eva™ said...

wah tenkiu ayu ntok entry ni.. siyes xsmpt nak blogwalking skunk.. xsmpt nak bace2 post ayu.. sadis T_T

~Sweet Honesty~ said...

@deqla manje.. ooo yekee??? alamakk..mmg ketinggalan ketapi la sweety nee..ayooooo

9n0L4 said...

rajinnye buat review ye. :)

|shuhadaothman|TM said...

knl sis wanieys n sweety je. hehe. ^^

Nurrul said...

Nurru paling setia dengan dua blogger nie , Cik Boni dan Kak Ara..
happy sangat2 bila baca blog mereka ! !! !

&tak lupa juga blogger yg lain.. Nurrul sayang korunk semua ! :D

Che Rosliza Che mat said...

Semua akak kenal hihihi

wan nurul hezrina said...

kenal waniey ngan sweety jer..hikhik nnt bolehlah lalu singgah umah yang lain.insyaallah..hehehe

Boni JLL3 said...

wah!!! thanks ye ayu.. rasa nak menangis je bila kena review macam ni.. sob3... hilang kejantanan saya sekejap..hahahaha.. thanks tau ayu..

HannaNabiella said...

wahh..comey3 belako header nye..huhu