Tuesday, 5 June 2012

Teruja tengok Bella berenang ;-)


tadi tengok beautifulnara ada updates pasal bella terus buka blog mommy nya ..
memang teruja aku tengok Bella berenang..kecik-kecik dah pandai berenang..
agak2 kawan2 Bella ni bakal Dr jugak kah..hehe..
maklumlah Syeikh Muszaphar and Dr Harlina kan Dr.kot2 lah turun dekat anaknya
 si Bella yang comel ni..hehe

ni lah Bella ;-)
agak2 ikut muka sapa ya..hehe




wahh pandainya Bella..hehe







Kata Ayu: kalau kawan2 nak tau pasal Bella jom ke sini BarelyMommy


15 comments:

roziahojijie said...

Dari umur 2 bulan die dah mula belajar berenang taw .. Die tido pun dlm bilik sendiri sejak lahir k .. Mak ayah die nak didik dye supaya jadi seorang yg berdikari ..

Hehe . Tengok kat TV9 haritu kua pasal bella ni :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya pun tak pandai berenang. haish malunya rasa -.-''

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

blupbluppp... blupblupbluppppppp..terernye T__T nak jugak pandai berenang ..

Deqla manjew said...

kecik2 mama papa dye ajar...camne la budak tu x pndai kan...comel jew..mesti la ikot muka mama papa dye..xkan ikot buka ayu atau deqla pulak kan..hahaha.. :p

Ratu Lissa said...

DAPAT TENGOK GAMBAR JE . HUHU .. SO SWEET <3 hari tu ada keluar dalam nona kot kalau tak silap . comel BELLA :) thanks share link blog mommy dia . huhu

Masz Sidek said...

kecik2 dah pandai berenang... mesti best...
sy langsung tak pandai berenang...

Zaidalifah Hussin said...

Bella Comel n cute, go bella go

Wanieys said...

comell jer bella..kecik2 dh pandai berenang...hihi

Cik Penguin_Solehah said...

anak orang ternama boleh lah.. hehe.. comel bella^^

Cik Nur said...

comel je....kalau lawan dengan nur, kompom nur kalah..hahahahah

Chic Na said...

haritu tgk diorang dalam rancangan 9 soalan. mmg terer la bella ni. kalah kita2 yg dewasa ni. hikhik.. :)

Ayuni said...

yes, so cute....

Boni JLL3 said...

yela! pandainya dia berenang pinang.haha

Yana Libra said...

td ada tgk video dia berenang..mmg terer la utk budak tak sampai setahun..huhu..camne mak ayah dia ajar eh??

Busyra Bt Takiyudin said...

comel bdak tu :)