Friday, 1 June 2012

Kawan Ayu ada buat bisnes..Jomlah tengok ;-)



Nak pomote kejap boleh??hehe..kawan Ayu ada buat bisnes..
sebelum ni dia buat jual direct customer ja..
so Ayu suruh dia try buat blog.mana tau boleh bertambah rezeki lagi.
kira baru berjinak-jinak lah dalam dunia blog ni.
ayu ada tengok dress and blouse yang dia jual.memang cantik.ayu pun ada beli..
nanti dah pakai ayu tunjuk..hehe..ok meh nak cita dulu..
member ayu ada buat 2 jenis.

1 yang pre loved maksud yang dah pakai tapi still elok.
tak da rosak mana-mana.yang ke 2 yang baru..
selalu dia pergi oversea and ambil kat sana..sebab kerja dia pun banyak travel so banyak yang pesan..
blog dia baru wujud tak ada follower lagi..jom lah kawan-kawan terjah sebentar..
nak tolong promote pun boleh..hehe..

dia tak upload banyak lagi..coz part time job bila dia free dia akan upload..
banyak jenis lagi ada dress labuh,seluar..tunggu dia upload nanti ya..hehehe
dia jarang online maybe kalau berkenan boleh sms ja gitau kod baju.
gitau Ayu pun boleh..hehe..bab kawan boleh tolong-tolong ;-)



ini contoh new item ;-)
harga jom tengok kat blog Queensbox



Ini contoh baju pre loved...
harga jom terjah sini Queenbox





Kata Ayu : kalau kawan-kawan sudi jadilah follower sekali..kalau nak order boleh gitau Ayu,sekarang dia tengah buzy study untuk PJJ..hehe

35 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dah tengok n follow :). cantik2 n murah jugak :)

Yana Libra said...

cantik jugak ye~ :)

@ deqla manjew said...

mula2 baca tajuk entry ingtkan ayu yg wat bisnes tu..hihi...rupanya kwn eh...ada x saiz deqla ni??hihi.. deqla x suka beli on9 sbb nnti baju tu besor...haha

are_lin@yu said...

deqla s erk?deqla tgk yg mna kenan..yg br semua free size..hehe

Cinta Misteri said...

Nk g window shoping gak ah..

Nyue said...

kita da tgk2...masih ok2 tuu

Boni JLL3 said...

tak sabar nak tgk dia menggayakan baju tu..hehehe

NOOR FATIN said...

dah follow dah. nanti kalau berkenan bleh la beliii. hehehe

ayu, saya balik kemaman 10 mei lagi ha, tu entry baru nak buat. kikikiki ;P

balik perlis baik2 yaa! ;D

Ayuni said...

cantik....

~Sweet Honesty~ said...

nak terjah sat g...

Zaidalifah Hussin said...

CANTIK-CANTIK TP X SESUAI UNTUK BONDE YANG COMEL NNT NAMPAK SEKSI HA HA HA

JOM JOIN SEGMEN BONDE...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

Zaidalifah Hussin said...

CANTIK-CANTIK TP X SESUAI UNTUK BONDE YANG COMEL NNT NAMPAK SEKSI HA HA HA

JOM JOIN SEGMEN BONDE...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

Wanieys said...

aka dh tengok...cantik2 yer baju dia hehehe

Masha Meisters said...

sume cantik2 belaka...tapi Masha xpandai pakai blouse

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhhhhh xsabar nk tgk cik ayu tayang baju yg dibeli hehe =)

Izara4eva™ said...

nnti kena singgah ni.. mana taw ada bkenan kan..

ejulz said...

cantik.. kalau laa dpt adiahkan utk si guLe.. ermmm..

izan mama mia said...

ayu jd model yer...nak tengok.....cantik gak bj yg ayu letak sini...

Yumida said...

blog klo dimanfaatkan dgn sebaiknya mmg menjana pendapatan kan ayu..
byk design dress yg cantik2 sini...dlm hati 'teringin la tuuuu'

sHaR!Na eLyaNa said...

da tgk..ctk~ hehe

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

cantik la dress dia...;)

IntaNBerliaN said...

dah singgah n follow :-)

Miss BaNu said...

wahhhh bagus2 tolong member promote bussiness die..terbaeklah..sweet..

Miss BaNu said...

wahhhh bagus2 tolong member promote bussiness die..terbaeklah..sweet..

Pondok Usang said...

waahh... bisnis women skarang...

Deq's Qienz said...

tahniah anda terpilih dlm GSF by BHM..hehee

salam terjah by mama qhayra..btw, i love dis song..hihii :))

~Sweet Honesty~ said...

cik ayu.. welcome to the club.. (sambil tabur2 beras kuning ne..).. hihi

Ahmoy Si Merah said...

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/06/miss-jijie-1st-giveaway.html

awak di tag dalam GA ini . jom join ^^

Masz Sidek said...

dah terjah n follow... :)

Woofer Storm said...

canti.pandai buat,pasti ramai yg suka ni..gud luck..

follow sini^^

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik ... :)

LYAfrina said...

dear..jumpa kt dlm group y sama.. GSF

|shuhadaothman|TM said...

salam kenal. shu jumpa dalam GSF :)

@ deqla manjew said...

tahniah ayu.. udah join GSF!! huhuuh... lps ni nk kena la rjn lagi update dan bw eh...hihiih...

Cik Aini said...

br follow..
sj godek2 entry lama Ayu.hehehe