Friday, 29 June 2012

Segmen Dari Jiakreatifelt : Header Dulu Hingga Kini Yang Terbaik


Walaupun sibuk kugagahi jua..hehe..
demi menyokong ahli GSF yang comey sorang ni..hehe..sapa??
tengok SINI








Tertarik juga dengan header dear yang sorang lagi ini..
member blogger jugak,so I loike lah..hehe






Yang ketiga ni pun aku suka,baru ja join segmen beliau baru-baru ni..
yang suka sebab ada muka owner blog..hihi




nak undi???
tekan sini JIA

Jomlah pakat-pakat support dan undi rakan blogger kita..hehe

9 comments:

Che Rosliza Che mat said...

good luck untuk semua...

Yumida said...

nk undi utk member kita jgk la

Masz Sidek said...

terima kasih ayu... sudi undi header blog sy... :D

Masz Sidek said...

terima kasih ayu... sudi undi header blog sy... :D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

all the best... ;)

Si Matatajam said...

Mmg cantik pun header depa. Gud luck... Especially Deqla...

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

jalan2 kat blog yang superb wow wow ni sambil komen entry awak yang penuh dgn header yang gilaaa comelll XD and nak gtau awak yang...

ade hadiah misteri ni , tp xde tuannye, nak tak ? kalau nak .. pegi kat link ni , cbe try tgk , hehehe , , meh la tgk satt :P
jangan malu2 jangan segan2,
camner nak dapat hadiah nii ?

http://mrs-akmareyna14.blogspot.com/2012/06/giveaway-mrs-akmareyna-vs-upm-padi.html

Deqla manjew said...

terima ksh ayu undi deqla..hihi...sori la lmbt BW hari ni...mlm baru berkesmptn BW kwn2..deqla cuti hari ni...huhuhu...

syahnaz said...

http://kliktekan.blogspot.com/
follow.. salam perkenalan