Thursday, 14 June 2012

Jomlah pakat-pakat join ;-)


Hari agak free dari kerja yang menimbun..
so sebab aku join 2 GA..aku join guna blog yang satu lagi ni.
tapi blog tu tak da edit bagai..haha..
maklumlah orang tak pandai...huhu..
eh2 terlebih plak..
sebenarnya nak ajak kawan join GA rakan blogger ni...




Ni GA pertama yang join harini..tuan blog yang jemput join...
tq sudi ajak ayu..
jomlah kawan-kawan join lak..
hadiah pun menarik rugi tak join ;-)

  tarikh tutup : 30 julai 2012 (12mlm)

 
HADIAH

pemenang pertama 
wang tunai RM30 
1 x shawl
1 x header
1 x topup RM5

pemenang kedua 
1 x contact lens
1 x shawl
1 x header
1x topup RM5

pemenang ketiga 
1 x shawl 
1 x header
1 x topup RM5

pemenang keempat 
1 x shawl
1 x header
1 x topup RM5

pemenang kelima 
1 x shawl
1 x header
1 x topup RM5

hadiah saguhati
1 banner x 5 pemenang



Yang kedua sempat join dari Ahli GSF sendiri..
hadiah-hadiah pun menarik..ada sponsor-sponsor dari ahli GSF sendiri tau..hehe..
nak tau gi lah terjah..hehe


Senarai hadiah:
 Tarikh tutup.........1Julai 2012....


Semua menarik kan jomlah pakat-pakat join... ;-)



19 comments:

Yana Libra said...

hehe...sy pun join, kat blog lagi satu saya..saya ada tag ayu, tp tak bagitau..huhu~~~ :p

Deqla manjew said...

wahhhh kemain lagi promote...hihi...ayu punye plak bila lak nk anjurkan??? :)

Wanieys said...

baru jer join dear hihihi

Si Matatajam said...

Wah... Lumayan tu prize GA ni...

Cik Nur said...

semoga berjaya ye ayu..!

~Sweet Honesty~ said...

sweety tggu ga anjuran cik ayu je ni..hihihi

Deq's Qienz said...

slamat bersegmen..kalo sempt nk join.gakk..

wan nurul hezrina said...

bila gaknya nurul nak join nie.nak gak support kengkawan tapi la ni mmg ngah carik masa=)

BERT said...

lumayannya hadiah.. gudlak ayu!!

Nurul Iman said...

skrg agak bz...insyaAllah, akn join..=]

Chic Na said...

on the way nak join gak ni. ;)

ejulz said...

gud luck.. :)

Rohani Hashim said...

Gud luck. Hihihi dahlama xjoin ape2 ga or cntest.

izan mama mia said...

tq ayu,...ni mama sayang ayu nie..hheeh..nnt mama nak joint gak ga tu,...tapi tempat apa yg menarik eks...kat cni..

Masha Meisters said...

wah....segmen sakan cik ayu ^_^

N.Aima K said...

gd luck dear ;)

izamin said...

mcm nk join lah.. huhu insyaallah :)

::CIK LYNN:: said...

good luck :) cik lynn pn dah join :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

gudluck darling
nk join jugakk hehee..