Wednesday, 7 March 2012

Update..



Selamat pagi...
wahhh arini lambat sikit update..
sampai-sampai kerja terus jadi
 pekerja yang amat rajin terus buat kerja..
heeee...
update terkini..
alhamdulillah semalam dapat cek 
untuk kerja part time aku bulan 2...
jeng..jeng..jeng..
meningkat bulan ni kerana pertambahan student...;-)...
update yang kedua 
aku dapat kelas lagi untuk diajar
 start Jumaat ni..
alhamdulillah bertambah lagi rezeki bulan ni...
maknanya dah ada 3 kelas lah nanti..
no more rest lah..
waaaaaaa..
tak pelah kerah tenaga time muda-muda ni..
dah tua nanti dah tak kuat dah...
moga hari-hari kita terus di rahmati-Nya..
Amin...

p/s : update celah-celah buat kerja..heeee..time rest lah..hehe

2 comments:

deqla manjew said...

ayu keje ape ye ?

are_lin@yu said...

kerja cikgu..hehe..tk dalah deqla krja bhgian lab je kt s.d serdang ni..hehe