Monday, 26 March 2012

Kalau dah Follow 300 blog tak boleh follow dah erk???


ok..
entry kali ni straight to the point..
sebab?
dah bingung dah ni...
aku baru nak syok2 follow blog.tiba-tiba naik notice 
tak boleh follow sebab aku dah follow 300 blog..
nak follow lagii boleh tapi da syarat..
syaratnya kena unfollow blog lain dulu 
baru boleh follow lagi..
persoalannya memang da had ke nak follow blog pun???
tolong2..need a help!!!!


15 comments:

Ros said...

Salam ziarah....

M@W@R Q@SeH said...

follow guna join this site tu ayu...jgn add melalui dashboard mmg terhad 300 je bleh follow...

NOOR FATIN said...

saya ok ja ayu. mau 2k-3k dah kot follow org sbb byk join contest kan. huhu. xtau la kenapa. tapi kalau dashboard mmg dah lama gila xleh tgk.. hehhee

CINTA UNTUK KITA said...

ntah la yunk.. bese kyra follow blog klik je kat sign in tu, tak pun klau blog tu ada button follow, kyra klik button tu.. hmm tak pernah pulak tme notis pnting tu.. huhu ;p

Dabel Aa said...

dulu kecoh jugak pasal hal ni...dgr kata mcm tu la...follow blog pn ada had jugak... emmm...tp xtau la mcm mana nk solve nye...huhuhu

Hotz Mumma said...

salam..ada jugak ke kes mcm tu...Hm tak pernah lak alami mcm tu...mayb masalah teknikal kot (^_^)

www.azrulin.blogspot.com

yad'z said...

follow dalam blog, jangan follow guna dashboard.. =)

follow dalam blog tak ada limit. ^^

are_lin@yu said...

Ros ; salam ziarah jugak ros..;-)

are_lin@yu said...

M@W@R Q@SeH ;oo yaka akak?ayu baru tahu..tq tau..;-)

are_lin@yu said...

NOOR FATIN ;hehe fatin ni special cikit kot..hihi

are_lin@yu said...

CINTA UNTUK KITA ;ooo macam tu nnti ayu try tgk Kyra..tq!!!;-)

are_lin@yu said...

Dabel Aa;hehe tgk kt sinin bnyk ckp klu follw dr dboard mmg had 300.huhu

are_lin@yu said...

Hotz Mumma ;hehe special kes ni..hihi..baru tau cara selesai..;-)

are_lin@yu said...

yad'z ;oo baru ayu try ok t ayu cba..tq!!;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

guna join this site dear..elok je leh follow byk..