Friday, 23 March 2012

Dah nak dekat 9 bulan..neveslah..huhu





Neves tak?
mana tak nya dah 8 bulan lebih tunggu masa ja ni nak meletup..
fuhhh neves...
orang pregnant mesti macam ni lah kan..
tak lama lagi baby nak keluar..
Aku??
mestilah neves jugak ni..
memang tengah neves tahap dewa..
tapi kena cool jugak lah..hehe...
>>>>>kepada ibu,mummy,umi,mama<<<<<<
 yang tengah tunggu masa ja tu aku doakan semua sihat-sihat saja ya..
moga selamat melahirkan baby yang sihat n comel..
sorry bukan aku yang pregnant..hehe...
tapi masa tulis tadi neves macam orang pregnant..
(aku ja lebih-lebih;-))
ni kisah sebenarnya
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
  1)Blog yang umpama diary aku menconteng ni dah dekat 9 bulan..;-).
                               2) lagi 1 dah nak dekat 9 bulan jugak aku kerja..;-)
                               3)lagi 1 kalau aku sambung degree dah final year..sobs..sobs..sobs..;-(

ada ke patut??


p/s : tak kahwin lagi mana boleh pregnant lah..iskh3..hehe..relax petang..;-)

32 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,bru nak tnya bila lak kawen ni..hihi..sbr jela..lalalala..

BERT said...

hehe ayu wat saspen je hehehe

NOOR FATIN said...

tu la, ayu buat suspen je. hahah ingatkan betol2, :P :P

sama la, kawan2 sy yg sambung degree smua pakat buat fyp dah, final year dah.. hehehe..

blog saya umur 3 tahun lebih.. uwaa dah bleh berlari2 dahh. hahha

@ deqla manjew said...

blog baru tp awal2 da kumpul followers..bagusnyeee... deqla 3 tahun baru cecah 400 lebeh. huhu

aswadz said...

blog ni nak beranak dah ek...

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI ;saja Miss Yui lawak petang..hehe

are_lin@yu said...

BERT ;mmg suka suspen2 ni tau..hehe

are_lin@yu said...

NOOR FATIN ;hehe saja lawak petang fatin..tula sedih pun ada tapi tumpang happy utk depa..;-)..wahh blog fatin dah boleh jalan blog ayu baru nak tgk dunia..haha

are_lin@yu said...

@ deqla manjew ; tak pa deqla kita jalan plan2,nanti kita lari plak..hehe..

are_lin@yu said...

aswadz ;haha blog ni baru nak diberanakkan kan kot..hehe

^_^ Cik Zaza House said...

haha..igtkan akak.. :)

ha..kalau dekat boleh lah jumpa nti :)

are_lin@yu said...

Zaza:hehe suspen ckt zaza..

Liza Razak said...

baru nak feeling suspen sikit...ehehe

Atiqa_Wahid said...

Yuppp, sama la dgn dorg yg laen ... ingat kn awk dah kawen, bru nak plan beli hadiah tuk bakal baby ... cancel la ... hahahahah =P

are_lin@yu said...

Liza razak: hege saja2 ja tu lawak oetang..hehe

are_lin@yu said...

Atiqa: la ya ka ni..xpa2 klu btl2 nti blh tuntunt hadiah erk..hehe

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking & Follow sini! ♛ Mr.Ix ♂ komen ║
baru 9 bulan..baru lagi tu...hehe

are_lin@yu said...

Mr Ix : br ka? Smuanya hampir 9 bln...xlma dh sthun..kjp ja..hehe..tq follow nti ayu trjah..;-)

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

bikin suspens saja kak ayu ni..ingatkan pregnant..= ="

are_lin@yu said...

Saya suka menuliz: saja ja akak bagi suspens sikit..hehe...

.:hana radzi:. said...

hahaha...i really thought u were pregnant :D

faiz fakhirin said...

selamat menjadi mama...hehehe...

Hotz Mumma said...

hahaha..sabar jela...mati2 ingat die yg pregnant..hihhi (^_____^)
smg jumpa jodoh yg baik2 yer...

www.azrulin.blogspot.com

Dabel Aa said...

laaa ingatkan dia yg pregnant tdi..tekejut jugak...hehhe

are_lin@yu said...

.:hana radzi:hehe...suspen sikit...;-)

are_lin@yu said...

faiz fakhirin : haha tq faiz...tq follow t ayu terjah..;-)

are_lin@yu said...

Hotz Mumma ; satu hari nanti kak...hehe

are_lin@yu said...

Dabel Aa ;suspen hari Jumaat..hehe

nur ika said...

laaa...ika ingt kwen d bru nk trkjot..hehe..suspen btol..^,^

are_lin@yu said...

nur ika :muda lagi ika..t kahwin ayu jemput..hehe

iedchan said...

selamat 9 bulan ber blog...ehehe..i folo u k..:P

are_lin@yu said...

iedchan ;hehe aha baru 9bulan berblog..;-)..tq t ayu terjah..;-)