Tuesday, 27 March 2012

Segmen : Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy



SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak cepat2 FOLLOW
2. Tajuk,     Segmen : Pencarian Bloglist April Hazwan Hairy
3. Cerita mengenai blog anda xperlu panjang berjela
4. Kekerapan anda berblogging dlm sehari?
5. Link kan entry anda pada post entry ini

Terhad
Tarikh tutup: Sehingga 27/3/2012
Blog anda akan di listkan didalam sidebar BLOGLIST APRIL sebelah kanan blog
Hanya kekal sehingga hujung bulan April 2012 sahaja.

ok kali ni join segmen lagi..tadi dah follow blog Hairy..
mintak2 ada kosong lagi..hihi..
terlambat sikit..;-)
pasal blog ayu??
hmm rasa nya kat blog ni ayu share segalanya..;-)
ilmu,story mory n kisah hidup;-)
kekerapan berblogging??
ikut masa kalau free tak da kerja
memang kerap..;-)
tapi sabtu nahad off day
sebab??
kat rumah tak da internet..;-)

Tuan tanah:entry ni cepat siap takut tak sempat join..hehe 

14 comments:

hairy said...

terima kasih ayu...sempat jer join arini last..hehe..ingt dh lama follow :p

Boni JLL3 said...

gud luck :)

are_lin@yu said...

hehe sblm ni tk blh follow sbb tak tau cara..haha..smlm bru tau..;-)

are_lin@yu said...

Boni JLL3 ; tq Boni!!!;-)

Boni JLL3 said...

mak aih..lajunya..hahahaha..tanjat boboi

are_lin@yu said...

Boni JLL3 ;express tumpang tak da kerja..hehe

NOOR FATIN said...

ayu, kalau pasang internet kat rumah, konfirm entry hari2 mesti ada :P

are_lin@yu said...

NOOR FATIN ;itu pasti fatin..hehe..nsib baik tak da..tidak dpn lptop ja ayu..hehe

BERT said...

rajinnye join segmen... bagus ayu :)

are_lin@yu said...

BERT ;hihi..join mana yang sempat..klu da krja ssh nk join..huhu..;-)

Cik Farhana said...

Good Luck dear ~ (:

are_lin@yu said...

Cik Farhana ;tq!!jom lah join sama..hehe;-)

Pecinta pink^^ said...

singgah bw:) dari segmen same..

are_lin@yu said...

tq..nanti ayu terjah..;-)