Tuesday, 6 March 2012

Semakin hampir..



Setiap orang ada impian kan kan...
sebenarnya sedikit kecewa 
aku check akaun duit yang diharapkan
 tak masuk pun..sob..sobs...
memang dah plan baik punyalah 
untuk bulan March ni..
aduyaiiii lari budget aku..
tapi impian tetap impian..
nak jugak...
akhirnya aku terpaksa keluarkan 
jugak duit simpanan aku..
sebabnya aku teringin..haha..
tapi berbaloi kot erk..
duit tak sampai jadi gunung aku dah cantas.
hmmm..
tapi lepas ni no more shopping ler..
duit simpanan bulan-bulan kena simpan balik lah...
yeahhh tak lama lagi 
aku nak gi survey S II jugak..
harap-harap dapatlah RM1500.00..
budget aku takat tu ja..

wahhh tengok tu sapa yang tak nak..hehe..tapi kena ikut budget lah..tidak tak bolehlah kau ku miliki..hehe

6 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

hehe gud lak dear.. sbr sikit je lg.. ;p

are_lin@yu said...

cinta untuk kita : tula harap2 daptlah..hehe..baru nak survey hrga skrg..huhu

Nurrul said...

wahh ! akak nak gadget nie yer ? hmm , semoga cita2 akak tercapai :)

are_lin@yu said...

nurul: kenapa nurul tak ok ke?huhu..nthla tiba2 berkenan lak..hehe

M@W@R Q@SeH said...

moga dpt ape yg diingini suatu hari nnt

are_lin@yu said...

mawar : amin..;-)