Monday, 26 March 2012

Segmen Cik Purple Jom Kasi Gempak..


Segmen Ci Purple jom Kasi Gempak..

Salam Mesra untuk semua..
sorry buat Cik Purple sebab join segmen lambat 
tunggu datang kerja baru boleh join…hehe..
kenapa??
tak pandai nak join guna phone..
kat umah tak da internet..sobs..sobs..;-(…
ok2 cakap banyak la aku ni..hmmm…

Ok sekarang dah join segmen Cik Purple
 tapi apa yang ada kat blog Ini Cerita Ayu??
adusss Cik Purple bangun tido bangun tido still tak dapat idea..hehe..
tapi yang ayu tau blog ayu ni ayu ibarat kan diary online 
yang boleh ayu menconteng,meluah perasaan..
macam kat bawah ni;-)



Yang lain??
hrmmm dalam blog ni jugaklah ayu berkongsi ilmu-ilmu penting tentang 
penyakit,kehidupan mahupun cinta..
sebab bagi ayu ilmu yang ayu baca atau dapat dari siapa sahaja harus disebarkan!!
amboi tegasnya..hehe..

Lagi-lagi?? 
Ayu suka selitkan humor dalam sesetengah entry 
sebabnya nak orang senyum atau ketawa bila baca atau tengok gambar..
Sebab?
ayu pun seorang yang suka ketawa sebab tu pipi chubby..
ahahaha..
cukup tak Cik Purple??hehe
korang nak join klik 
<<<<SINI>>>>


Tuan tanah : Maaf ya entry terpanjang..;-)…(sebenarnya sengaja tu..hehe)..cepat join sebelum Cik Purple tutup..hihihi..

16 comments:

Cik Adieb said...

Good luck dear :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,rajin dia..

@ deqla manjew said...

rajin betol ayu join segmen skng ni..hihi...deqla pulak skng da mls...hihi...

dyabunga said...

slmt bersegmen..dya sekarang ni tak ada masa lagi nak join segmen tau GA

are_lin@yu said...

Cik Adieb : tq cik Adieb..hihi

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI ; hehe terajin kali ni alang dah lama jadi follwer cp ayu join ja..hehe

are_lin@yu said...

@ deqla manjew ; jom join deqla kembalikan semangat kerajinan anda!!hahaha

are_lin@yu said...

dyabunga ;hehe bila ada masa dya join tau...hihihi

miss Z said...

singgh dari segmen yg sama :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-jom-kasi-gempak.html

Mieya Atiera said...

Singgah sini kejap :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-jom-kasi-gempak.html

are_lin@yu said...

miss Z ;nanti ayu terjah balik;-)

are_lin@yu said...

Mieya Atiera; dah terjah mieya..hehe

fairus abu bakar said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-purple-l-jom-kasi-gempak.html

singgah sini

are_lin@yu said...

fairus abu bakar ; ok nanti ayu terjah!!;-)

Diera Tekikushika said...

jln sini dr segmen Cik Purple jugak. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

Yuyu Suwit said...

nice entry..sume bes..saye baru dlam dunie blogging nie..jemput jom !=)

http://noridayumohamad.blogspot.com/