Tuesday, 27 March 2012

'Contest Give And Take By Nana & Tyna'


Fuhhh sibuk buat kerja tadi...
jom rest minum teh tarik...
Nak join contest lak ni..
setelah masalah follow meng-follow dah settle
 boleh lah ayu join contest lagi!!
thanks pada blogger-blogger yang awesome semua!!;-)..
sebenarnya contest ni dah lama di taq oleh Sis Deqla..
sebelum ni tak da picture tu yang lambat join..
Deqla ayu dah join!!!hihi..


syaratnya senang ja :
 1) Semua blogger boleh join;-)..so jom join ramai-ramai
 2) wajib follow blog Nana and Fyna
 3) Buat entry 'Contest Give And Take By Nana & Tyna
 4) letak link ke entry INI
 5) letak gambar dengan BFF yang paling menarik..wajib!!hehe
 6) Taq 3 orang ..haaa wajib jugak!!;-)


ni lah BFF ayu!!Faiznur namanya..
gambar ni kitaorang ambil masa faiz datang umah Ayu 
awal Mac haritu...
suka picture ni..Mr Anip yang tolong ambilkan..hehe
saja eksyen jalan je tu..hehe
nak ngorat boleh,single mingle lagi..hehe..;-)


anda di taq!!jom join..;-)

Dabela

12 comments:

Dabel Aa said...

alamak kena tag...hehe insyallah ada masa sy join..tgh cri gambar ni..thanks!

are_lin@yu said...

Dabel Aa ;hihi orite..join tau..hehe

NOOR FATIN said...

gudluck ayu! hehehe sweet je ayu dgn faiz :)

are_lin@yu said...

NOOR FATIN ;haha berlakon ja tu fatin..hehe..nak letak pic ika n ain tak da tangkap 4 sekali..huhu

Kakzakie said...

Apa hadiahnya? Selamat berjaya:)

hairy said...

JEMPUT JOIN SEGMEN SAYA AYU.. ;-)

are_lin@yu said...

hairy ; ada segmen??ok skrg jugak ayu terjah..hehe

are_lin@yu said...

Kakzakie ;jom lah join kak..hehe..hadiahnya shari sblum tutp baru tahu..;-)

CINTA UNTUK KITA said...

alamak yunk!!! kena selongkar gambar2 la nampaknya ni.. ;p btw, thanks ek tag..ada ms kyra buat..huhu

are_lin@yu said...

CINTA UNTUK KITA;hehe selongkar jgn tak selongkar..join tau!!;-)

yad'z said...

gud luck yea.. ^^

are_lin@yu said...

yad'z ;thankz yadz..;-)