Monday, 26 March 2012

Dalam kereta pun jadi kerja???iskh2..tak senonoh betul..jom tengok…



Hmmmm…
manusia zaman sekarang kat mana-mana pun jadi kerja kan…
kerja apa??
macam-macam kerja lah sendiri mau ingat..
sabtu hari tu aku keluar beli tiket bas kat Kajang..
On the way balik singgah pasar malam Bangi kejap..
disebabkan boring and penat cari parking tak jumpa-jumpa 
bermula lah kesengalan minah ni dalam kereta..
jom tengok apa dia buat….
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v









Korang tengok tu..
Orang sibuk cari parking dia lak sibuk berposing.hmmmm
 budak zaman sekarang..hahahaha..
sengal betul aku ni..hehehehe

Tuan tanah: dah lama dok sini,harapkan Mr Anip ja ingat jalan.Aku?tak pernahnya nak ingat..;-)

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sbr jelaaa..

LoveJean said...

hahahahahaha..... igtkn ape bendelah td... tertipu tipah tau.... ku sangka kontroversi apelah td....

are_lin@yu said...

nuyui a.k.a miss YUI ;sabar2 jangan marah..hehe..tajuk ja panas..orang tak panas..haha

LoveJean ;haaah fikir apa tu??hihi..tjuk ja kntroversi orang nya idak..hehe

@ deqla manjew said...

haha...rasa nk cubit jew pp ayu ni taw...ingat apa lah tadi...ingat ada org wat projek ke ape lam keta..ish...otak kuning btl kan deqla ni...hihi...psssttt...cun giler awek ni.. nk ngorat bole? huhu...lain eh muka ayu dgn gmbr kat header...tp mmg sweet sgt...saya suka saya suka! :D

CINTA UNTUK KITA said...

aku tertipu! haha ingtkn ada cerita panas apa tadi.. ;p good try mengenakan pembaca.. haha

are_lin@yu said...

@ deqla manjew ;haha jangan cubit deqla nanti lagi kembung..haha..haaa tgk deqla dah fikir bukan2..hihi..lain erk?itu zaman muda2 skrg dah tua deqla..hehe

are_lin@yu said...

CINTA UNTUK KITA ;haaa fikir ke laut ni..hihi..bkan mengena hanya ingin bergurau senda...hihihi

nanieybarnieylurviey said...

hehe.. lupe nk tinggal link kt entri td.. ni video tu http://www.youtube.com/watch?v=CzkAPMWNSGc&feature=share
cer tgk :)

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey ; tq naniey t ayu terjah..hehe

shiema sufian said...

hehehe. ingatkn ape lah tadi. lawaaa lawaaa (:

are_lin@yu said...

shiema sufian ; sory shiema,bikin panas..hehe..ayu tak lawa tapi pipi chubby..sobs sobs..;-(

nanieybarnieylurviey said...

singgah lagi.. nper ngan xde fb.. lau.. hehe. jmput join je GA tu :) hehe.. xde fb pun x kisah..

are_lin@yu said...

nanieybarnieylurviey ;ehe tak boleh nak klik fanpage??betul ni..dgn segera ayu wat enrty ya..hehe

cik nisa said...

kih3..tajuk hot tu..hihi..cantikkk..

are_lin@yu said...

cik nisa ;hihi tajuk tak boleh blah kan..hehe

Lizzie Yasmin said...

penyakit berjangkit nie.. tak boleh tatap lama2.. terutama time pagi dan baru nak keluar rumah.. Time make up tak kering lagi.

Dabel Aa said...

tajuk tak boleh blah...hahahha

are_lin@yu said...

Lizzie Yasmin ;haha ayu faham..tapi tak pe..snap2 ni memang bez..hehe

are_lin@yu said...

Dabel Aa ; itulah pasal..bikin suspen ja..hehe

Bui Junaidi said...

KAK BUI PUN SLL BUAT KERJA NI..HAAHAHAHA

are_lin@yu said...

Bui Junaidi ;bez kan akak..hehe;-)

NOOR FATIN said...

hakhakhak sama la. nama pn pmpuan kan :P

Laila Aquila said...

cun laaaa. cam ayu raudhah! hihihihihi

are_lin@yu said...

Laila Aquila ;ayu raudhah?jh sangat tu dik..hehe..dia cantik..ayu mana cantik tapi kalau chubby ya!!haha