Friday, 2 March 2012

Blogku Berwajah Baru...Thankz A lot Yana!!!!!

Cakkkkkkk...hehe..
cantik tak wajah blog baru aku...
sila kata cantik..hehehe..
aku suka sangat sebab ada color blue....
my favourite color...
tapi bukan akulah yang mengodek semua ni..
bukan pandai pun dan edit-edit bagai ni...
rakan blogger yang tolongkan tau...
baik tak dia??hehe..
sangat-sangat baik 
baru kenal pun sudi tolong aku yang tak kreatif ni...
a million thankz to
Yana ni baru berumur 18 tahun..
muda lagi kan..sweet2..hehe..
tapi tak boleh lah nak buat adik ipar 
dah berpunya rupenya..hehe..
jom kita terjah blog dia jom....
>>>>YanaMirul>>>>


To Yana : thankz sangat2 Yana sudi tolong ayu editkan blog ni...cantik sangat..i loike..hehe

6 comments:

M@W@R Q@SeH said...

awk nmpk biru la...hehee

deqla manjew said...

u look blue la ayu.. haha...cantek... =)

are_lin@yu said...

mawar: hehe pen merah pen biru u marah iluv u..haha

deqla: hehe i loike..thankz deqla..

yanamirul said...

sama-2 kak ayu .. kalau yana b0leh t0l0ng .. yana akan t0l0ng :)

are_lin@yu said...

tq yana...i loike...cantik yana buat..;-)

yanamirul said...

welc0me kaka .. heheh simple saje laa .. ^_^