Friday, 16 March 2012

Funny Baby


Disebabkan aku sedih hari ni,makan pun tak lalu,
aku pun try search benda yang dapat menghiburkan aku..
nahhh ni lah hasilnya..












p/s : dapat gak hiburkan hati..;-)

11 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

hehe ;p

@ deqla manjew said...

comelnye baby2 tu... ala dear, xmo la sedeh2.. apa sbb sedeh ni? majok ngan bf eh ?

are_lin@yu said...

cinta untuk kita: lawak kn?hehe
deqla:hehe...lbih kurang lah deqla..complicated kot..haha..tp nk wt cmna kan hidup kena diteruskan..;-)

NOOR FATIN said...

hahaha lucu2 muka baby2 tu.. hahaha geli hati tgkk..

jgn la sedih2 ayu :) senyum2 k! ;D

NOOR FATIN said...

ayu, update bloglist nama saya, tu url lama la ayu :P :P

NOOR FATIN said...

eh ayu, saya tag ayu ni.. kalau rajin join k!

http://anakmama89.blogspot.com/2012/03/segmen-sentap-bersama-yadz.html

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe kecik kecik dah jadi bahan lawak xD

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking sini! ♛ Mr.Ix ♂ komen ║
gambar baby yang jadi mangsa edit orang dewasa....

are_lin@yu said...

fatin : hehe tq fatin taq ayu,...ayu dah tukar url fatin..;-)

M@W@R Q@SeH said...

hehee...akak tgk pn gelak2 je...

are_lin@yu said...

mawarqaseh: lawak kan kak..hehe