Friday, 9 March 2012

SEGMEN:FOLLOWER BERTAMBAH KE BABBOM !!


 selesai kerja..sekarang masa untuk join segmen plak..hehe
kena taq lagi..deqla yang kecik molek yang taq aku ni..hihihi..
ayu dah join tau deqla...;-)
syarat nya mudah saja...dibawah ni yer...
  1. wajib letakkan banner yang diatas tu..lepas tu link kan saja banner tu terus ke blog reena..ada faham..semua nampaknya menganggukkan kepala..
  2. mesti jadi follower reena..Follow reena tau..=)
  3. entry mesti bertajuk SEGMEN:FOLLOWER BERTAMBAH KE BABBOM !!kalau tak tulis den tak tahu nak kata apa..
  4. nak tulis pasal diri blogger masing-masing itu terpulang..reena tak ada sevis paksa memaksa ok..
  5. letakkan link korang di kotak komen reena..ala yg tulis mendoakan kejayaan reena dlm SPM tu..
  6. lastly...tag kan kepada seorang kawan korang..make sure dia tahu..
Apa macam menarik kan..mudah sangat nak sertai..apa tengok lagi tu..cepatlah join..

PERHATIAN:Bermula 1 MARCH 2012 - 20 MARCH 2012

lastly aku nak taq >>>>adeqyana<<<<

4 comments:

deqla manjew said...

huhu...tengs sahut cabaran utk join.. hahaha

are_lin@yu said...

hehe most welcome deqla..;-)

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

thx join segmen reena ya..btw boleh ambil dah lencana di blog reena..at senarai peserta..reena dah masukkan blog ni dlm group..

Diera Tekikushika said...

dtg dari segmen cik Reena. sy dari geng antirasuah lolipop. jom g blog saya pulak =)